Bezdětná Hana Zagorová: Když vidím dítě, píchne mě u srdce... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bezdětná Hana Zagorová: Když vidím dítě, píchne mě u srdce...

Zpěvačka Hana Zagorová se snažila včera několika dárky rozveselit děti onkologického oddělení v Motole. Sama nikdy děti neměla, o to bolestivější to bylo.
Zpěvačka Hana Zagorová se snažila včera několika dárky rozveselit děti onkologického oddělení v Motole. Sama nikdy děti neměla, o to bolestivější to bylo. (Aha! – Marek Pátek)

Zpěvačka Hana Zagorová (63) včera v motolské nemocnici byla dojatá při pohledu na trpící děti na onkologickém oddělení. Ona sama je nikdy mít nemohla, o to horší byla návštěva malých pacientů.

„Musím říct, že už jsem se s tím smířila, za ta dlouhá léta, ale samozřejmě na každém kroku, kdy se setkávám s dětmi, mě píchne u srdce. Lhala bych, kdybych řekla, že ne,“ přiznala deníku Aha!

Zpěvačka v úterý odpoledne za nadaci Kapka naděje obdarovala děti, které se léčí s leukemií, drobnými dárky. „Připravovala jsem se na to, samozřejmě, zjišťovala jsem si informace. Fakt je, že jsem byla vyslaná Kapkou, ale když můžu někomu jenom trochu udělat radost, nemám s tím problém,“ dodala zpěvačka, jež dlouhou dobu rozmlouvala s primářem oddělení o dárcovství kostní dřeně. „Hrozně ráda bych byla dárcem, ale není to možné, moje krevní nemoc to nedovoluje,“ říká Zagorová. Ta od mládí trpěla těžkou poruchou krvetvorby, desítky let docházela do transfuzní stanice na výměnu krve.

Nyní ale ještě řeší jiný problém. Na nějakou dobu osiří. »Opouští« ji totiž manžel Štefan Margita (53). „Odjíždí mi na čtrnáct dnů do Itálie, já tady budu bez něj úplně sama, což nebývá často,“ svěřila se deníku Aha!. Naštěstí ale má hodně práce. „Musím se připravovat na obnovenou premiéru Jacka Rozparovače, kde znova nastupuji, a šíleně se těším,“ smála se zpěvačka.

Zagorové manžel Štefan Margita.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.