Herečka Morávková dostala super nabídku - Milion, když se svléknu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herečka Morávková dostala super nabídku - Milion, když se svléknu!

Dana Morávková se nesvlékne, přestože ji dlouho přemlouvali.
Dana Morávková se nesvlékne, přestože ji dlouho přemlouvali. (Maxim, Marie Votavová, TV Nova, Robert Vano)

Herečka Dana Morávková (38) dostala lukrativní nabídku nafotit sérii nahých snímků pro pánský měsíčník Playboy proslulý seriály hanbatých fotek! Jenže z dohody ke smůle všech pánů, kteří by chtěli slavnou seriálovou herečku vidět v rouše Evině, sešlo. „Najednou něco ztroskotalo a ona se rozhodla, že do toho nepůjde,“ přiznali vydavatelé časopisu. Morávková deníku Aha! vysvětlila, proč »milionovou« nabídku nepřijala. Kvůli synu Péťovi!

„Nevím, jak bych pak klukovi, který chodí do páté třídy, vysvětlovala, že jsem nahá a kouká na to celá republika. To je absolutně nemožné. To si vůbec nedokážu představit,“ prozradila herečka, která nabídku nafotit se nahá odmítla. „A i kdybych se někdy pro takový časopis fotila, určitě bych nebyla nahá. Do toho by mě nikdo nepřinutil – ani za všechny peníze světa. Muselo by to být nějaké decentní, zahalené,“ přemýšlela Morávková.

Vydavatelé časopisu se proto porozhléhli jinde a nahradili herečku sexy krasavicí Andreou Verešovou (29).

„Ta nabídku přijala, měla by se objevit na titulní straně březnového čísla,“ prozradil člověk z redakce pánského měsíčníku. Andrea Verešová se tak poprvé po druhém porodu nechala nafotit nahá. A že má co ukazovat! Momentálně má ještě lepší postavu než před dvěma dětmi.

Další kráskou, která se již brzy v tomto časopisu objeví, bude Gábina Dvořáková (20), dívka, o které se spekulovalo jako o milence moderátora Leoše Mareše. „Ano, právě se vrátila z Dominikánské republiky, kde snímky vznikaly,“ přiznává Playboy, na jehož stránkách bude Dvořáková už v únoru.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.