SuperStar Bendig: Riskuje zápal plic! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

SuperStar Bendig: Riskuje zápal plic!

 Bez šály a bez čepice... Jan Bendík riskuje svoje zdraví i karieru!
Bez šály a bez čepice... Jan Bendík riskuje svoje zdraví i karieru!

Finalisté SuperStar Ben Cristovao, Markéta Konvičková, Jan Bendig i Monika Bagárová přišli podpořit svým zpěvem oběti zemětřesení na Haiti spolu s dalšími hvězdami showbyznysu.

Zatímco se před osmistupňovým mrazem chránila většina účinkujících čepicí a šálou, Jan Bendig vyrazil koncertovat jakoby šel »na motýly«! Monika Bagárová se vybavila vedle teplé bundy šálou i pořádným kulichem, její kolegyně Markéta Konvičková však chtěla být víc trendy, a tak si nasadila alespoň módní pletený baret. Také Ben Cristovao neponechal s ležérně přehozenou kapucí přes hlavu nic náhodě a luxusní rádiovku si zas neodpustila Monika Absolonová.

Jediný, kdo zimu naprosto ingnoroval, byl Jan Bendig. Na pódiu to rozjel bez čepice i bez šály, jakoby se nechumelilo. Jenže to se může mladému zpěvákovi pěkně vymstít. Ačkoliv díky vzrušení ze svého vystoupení nemusí zimu pociťovat v plném rozsahu, podle odborníků riskuje prochladnutí, zánět průdušek, zánět dutin nebo dokonce zápal plic! S tím si ale Bendig zjevně zatím v obležení fanynek hlavu neláme.


Monika Bagárové, Ben Cristovao, Markéta Konvičková i Monika Absolonová se obezřetně před mrazem chránili.

Foto Karel Kopáč

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.