Topolánkův rozvod odročen: Manželka Pavla chce víc peněz! Mirek se schovával v autě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Topolánkův rozvod odročen: Manželka Pavla chce víc peněz! Mirek se schovával v autě!

9:05 Mirek Topolánek si rychle ukládá věci do kufru. Od auta se ale nevzdálil ani na krok. Schovával se v něm i v době konání soudu.
9:05 Mirek Topolánek si rychle ukládá věci do kufru. Od auta se ale nevzdálil ani na krok. Schovával se v něm i v době konání soudu. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Alexandr Malachovský, Petr Novotný, Marek Pátek)

Včera ráno se měl během několika minut hladce vyřešit rozvod šéfa ODS Mirka Topolánka (53) a jeho manželky Pavly (54). V rychlý průběh doufala celá ODS a určitě i současná Topolánkova partnerka, místopředsedkyně Sněmovny Lucie Talmanová (42). S tou má Mirek dvouletého syna Nicolase. Soud byl ale odročen a znovu bude až za měsíc. Kvůli majetku!

Vypadá to, že zhrzená Pavla se rozhodla manželovi, který ji nejméně dva roky podváděl, pořádně pomstít a ukrojit si větší kus ze společného jmění. Oba aktéři se včera rozhodli nepřijít, za Mirka mluvil jeho právník Milan Jebavý. „Chce jí dát úplně všechno – veškerý movitý a nemovitý majetek, takže nechápe, oč paní Topolánkové jde,“ nechal se slyšet.

Pavla si ale dost možná řekla i o »odstupné«. Kromě bytu na pražských Hradčanech za 12 milionů korun, na který Topolánek splácí hypotéku, jí zůstane i chata v Beskydech, zatímco Topolánek s Talmanovou bydlí v pronájmu. Šéf ODS navíc platí desetitisíce ve výživném na syna Tomáše (17) a studující dceru Janu (26).Jak to tedy vůbec manželé mezi sebou mají? „Manžel nám všem systematicky, řekla bych přímo cíleně, konstruktivně, chladnokrevně, tak dlouhou dobu lhal,“ řekla Topolánková MF Dnes před čtyřmi roky, kdy se provalil Topolánkův poměr s kolegyní ze Sněmovny Talmanovou.

A na tato slova si asi vzpomněl i Topolánek, když včera přijel k soudu. Nakonec totiž nesebral odvahu jít dovnitř, asi ze strachu ze střetu. Z auta vystoupil jen advokát, Mirek pak dvacet minut čekal v autě za rohem, a když viděl, že nedorazila ani Pavla, odjel.

Topolánek by nakonec nemusel splakat jen nad krachem manželství a ztrátou majetku, ale i nad neúspěchem v červnových sněmovních volbách.

8:35 Topolánek vychází ze svého bytu.

8:40 Před domem se zdraví s právníkem Milanem Jebavým.

8:55 U soudu ale z Topolánkova superbu vystupuje jen advokát.

9:05 Mirek Topolánek si rychle ukládá věci do kufru. Od auta se ale nevzdálil ani na krok. Schovával se v něm i v době konání soudu.

9:30 Po dvaceti minutách čekání míří Mirek do práce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.