Helena Vondráčková: Tajemství prasklo! Žení syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Helena Vondráčková: Tajemství prasklo! Žení syna!

Tonda se snoubenkou Zuzankou.
Tonda se snoubenkou Zuzankou. (Aha! – Kundrát, Hykl, ara)

EXKLUZIVNĚ Vila Heleny Vondráčkové (62) žije v očekávání tajné veselky! Co nevidět se totiž bude ženit nejmladší syn Helenina manžela Martina Michala (50) Tonda (24), kterého zpěvačka, jež vlastní potomky nemá, bere prakticky jako vlastního! Pro rodinu zpěvaččina manžela se jedná o dvojnásobný happy end – Tonda totiž před pár lety porazil rakovinu kostí!

EXKLUZIVNĚ Obec Řitka, ve které už dlouhá léta bydlí populární česká zpěvačka Helena Vondráčková (62), zažije velkou slávu! Pěvecká ikona posledních několika desítek let totiž bude ženit svého nevlastního syna Tondu (24). Ten přitom ještě před pěti lety nevěděl, zda dokáže porazit zhoubnou rakovinu kostí. Přišel o vlasy, žebra, ale dnes mu je hej a otce Martina Michala (50) i nevlastní matku se chystá potěšit svým sňatkem!

Je to příběh jako z červené knihovny. Mladý Antonín Michal si bere dívku, která s ním kdysi bok po boku prožila ty nejtěžší chvíle jeho života. V roce 2005 totiž Tondovi lékaři v hrudníku diagnostikovali Ewingův sarkom – zhoubný nádor kostí. Chlapci tehdy odebrali tři žebra, podstoupil třináct chemoterapií, byl vysílený, slezly mu vlasy a musel se nadobro rozloučit se slibně nastartovanou fotbalovou kariérou. Tonda přežil a vyléčil se nejen díky opoře rodiny a péči lékařů, ale právě díky psychické podpoře své stejně staré přítelkyně Zuzany, tehdy ještě studentky právnické fakulty.

„Byly chvíle, kdy byl na dně, a ona mu dodávala sílu,“ říkal tehdy Martin Michal, který se o synově nemoci dozvěděl, když byl s Helenou Vondráčkovou na vystoupení v Americe.

Svatba Tondy se Zuzankou proběhne téměř pět let po drastických okamžicích, které si oba jako mladí museli prožít. A léta jejich vztah ještě utužila. „Mám z toho radost, o to větší, že se berou z lásky,“ komentuje synovu svatbu Michal, raduje se i jeho manželka Vondráčková. Poslední svatbou, kterou středočeská Řitka zažila, byl v roce 2003 její vlastní sňatek právě s Martinem Michalem.


Helena Vondráčková a Martin Michal se už těší na svatbu Martinova syna Tondy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.