Michal Dvořák z kapely Lucie: Bude ze mě otec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michal Dvořák z kapely Lucie: Bude ze mě otec!

Michal Dvořák s přítelkyní Lucií Kvasnicovou.
Michal Dvořák s přítelkyní Lucií Kvasnicovou. (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek, ara)

Má za sebou moře vztahů, tři manželství, ale až teď se prvně chystá na rodičovskou roli! Hvězda legendární kapely Lucie, klavírista a skladatel Michal Dvořák (44) čeká se svou přítelkyní Lucií Kvasnicovou (31) alias DJ Luccou děťátko! „Na přelomu července a září budu tátou!“ pyšní se nadšený hudebník.

„Po dítěti jsem nikdy netoužil, teď se ale vyloženě těším. Klukům z Lucie jsem to ještě neříkal, přece jenom ještě nemáme úplně standardizované vztahy,“ říká Michal, kterého zbytek kapely před sedmi lety vyhodil, což pár měsíců nato vyústilo v rozpad bandu.

Dvořák se na roli otce připravuje zodpovědně. „S Lucií žiju rok a půl a teď máme šest měsíců na to, abychom si našli lepší bydlení. Žijeme na Vinohradech, a tak přemýšlíme o klidnějším prostředí za Prahou,“ řekl Nedělnímu Aha! skladatel.

Pohlaví dítěte ještě nezná. Jméno již je ale nasnadě. „Všichni chtějí, aby to byl kluk, a pojmenovali jsme ho Antonín. Měl by jméno, které už má v Čechách prošlápnutou cestičku,“ směje se v narážce na slavného hudebního skladatele muž, který se nyní s houslistou Jaroslavem Svěceným věnuje projektu Vivaldianno – klasice v moderním hávu. „Prodali jsme na dnešní dobu nevídaných šestnáct tisíc desek a máme vyprodané turné. Už proto, i kdyby byl zájem i u ostatních kluků, nemohu uvažovat o tom, že bychom obnovili Lucii a snažili se trumfnout nedávný velký koncert Kabátu. Není čas,“ dodává Michal Dvořák na závěr.

Na ultrazvuku se má malý tvoreček už čile k světu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.