Co takhle svatba, celebrity? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Co takhle svatba, celebrity?

Zuzana Belohorcová čeká se svým přítelem Vlastou Hájkem miminko.
Zuzana Belohorcová čeká se svým přítelem Vlastou Hájkem miminko. (Aha! – M. Hykl, M. Pátek, K. Kopáč, D. Puchta )

Zítra v devět dopoledne zažije šéf ODS Mirek Topolánek (53) pernou chvilku. Před soudem stane proti své stále ještě zákonité manželce Pavle, která se dosud rozvodu bránila a svolila až nyní. U soudu pro Prahu 6 se tak zítra dvojice, která má tři děti, bude dohadovat o péči o ně a také o rozdělení majetku. Na rozvod dychtivě čeká i Lucie Talmanová (42), se kterou Topolánek žije a má syna Nicolase (2,5 roku). Dá se v letošním roce čekat ještě nějaká další svatba českých prominentů? Nebo budou všichni dál žít takzvaně »na hromádce?«. Na to jsme se jich ptali.

Mirek Topolánek (53), šéf ODS a Lucie Talmanová (42), politička

Mirka Topolánka čeká zítra rozvod. Vleze hned do chomoutu?

Topolánek se s Lucií Talmanovou ožení možná už letos.

O svatbě šéfa ODS s jeho stranickou kolegyní Lucií Talmanovou si už cvrlikají i vrabci na střeše. „Žijeme spolu a vychováváme syna Nicolase. A víc k tomu neřeknu ani slovo. Zeptejte se Mirka Topolánka,“ utrousila pouze Talmanová. „Zeptejte se, až se rozvedu,“ napsal SMS Topolánek.

Aha!: Lucie bude určitě chtít pro svého syna kompletní rodinu, takže po Mirkově rozvodu na něj zřejmě hned udeří, bude chtít zákonného otce pro svého syna Nicolase. Topolánek zase před volbami bude chtít ukázat voličům, že ctí pravicové hodnoty a rodinu, takže se svatbou nebude otálet.

Šance na svatbu: 85 %

Daniel Hůlka (41), zpěvák a Šárka Vaňková (22), zpěvačka

Daniel Hůlka a Šárka Vaňková se dali spolu opět dohromady na konci loňského roku.

Když se loni na podzim Daniel Hůlka rozešel s Šárkou Vaňkovou, málokdo věřil, že by se ti dva dali ještě někdy dohromady. Vyhýbali se jeden druhému jako čert kříži. Ovšem láska se mezi nedávno rozdělený pár vrátila pár dní před derniérou muzikálu Dracula, která se konala tři dny po Vánocích. Také Silvestr strávila zamilovaná dvojice opět pohromadě. Dan se Šárkou zamířili do Chorvatska, kde na moři na jachtě přivítali příchod nového roku. „Já bych se svatbě rozhodně nebránila. O ruku ale musí požádat muž,“ prozradila s úsměvem Šárka.

Aha!: Každá holka sní o romantické svatbě s mužem svého života. A mladičká Šárka na tom zřejmě není jinak. Jenže velký věkový rozdíl a fakt, že Hůlka už ženatý byl a do dalšího vztahu se zrovna nežene, může plány Šárky zhatit.

Šance na svatbu: 10 %

Dara Rolins (35), zpěvačka a Matěj Homola (33), muzikant

Dara Rolins s Matějem Homolou zatím svatbu neplánují.

Populární zpěvačka Dara Rolins a člen kapely Wohnout Matěj Wohnout se rozhodli, že začnou miminkem a dál se uvidí. Zatím jim život »na hromádce« svědčí a i u tohoto páru je šance na svatbu hodně mizivá. „Svatbu nepotřebuji, na co si kazit něco hezkého, když to takhle skvěle funguje,“ prozradila Dara.

Aha!: Tento rok zřejmě svatba nebude, ale čím budou oba partneři starší, tím více k ní nejspíš budou inklinovat. Zlomovým bodem dost možná bude chvíle, až se jich potomek zeptá: Proč nemám tatínka a maminku jako ostatní děti?

Šance na svatbu: 30 %

Václav Noid Bárta (29), zpěvák a Alena Jáklová (33), produkční

Noid je se svou láskou Alenou už zasnoubený.

Za měsíc to bude rok, co bývalý manžel Lucie Bílé Václav Noid Bárta oficiálně představil svou novou lásku – Alenu Jáklovou. Přestože Noid už má za sebou jedno nepodařené manželství s Lucií Bílou (43), Alenu miluje a je pro ni schopen udělat cokoliv, co jí na očích vidí. Dokonce už se spolu v květnu minulého roku zasnoubili! „Uvidíme, zatím nám to klape báječně,“ odpověděl na otázku, kdy si Alenu vezme, se šibalským úsměvem Noid.

Aha!: Jsou spolu sice jen rok, ale patří mezi nejstabilnější páry českého showbyznysu. Svatba by jim slušela!

Šance na svatbu: 70 %

Jan Kraus (59), herec, moderátor a Ivana Chýlková (45), herečka

Janu Krausovi a Ivaně Chýlkové vyhovuje život na »psí knížku«.

Jejich sňatek by byl velkým překvapením. Pokud by chtěli svoji lásku oficiálně stvrdit před oltářem, učinili by tak už dávno. Zatím spolu mají jediného syna Jáchyma (11). Chýlková si přitom moc přála pořídit svému jedinému synovi ještě sourozence, ale osud tomu bohužel nepřál. To, že spolu žijí na psí knížku, zapříčinila zřejmě známá partnerská rošáda, kterou před deseti lety provedly páry Ivana Chýlková – Karel Roden a Jana Krausová – Jan Kraus. „Svatba není to nejdůležitější,“ svěřila se před časem Chýlková.

Aha!: Z tohoto mráčku nezaprší, svatba by byla malý zázrak.

Šance na svatbu: 1 %

Zuzana Belohorcová (33), moderátorka a Vlasta Hájek (33), podnikatel

Zuzana Belohorcová čeká se svým přítelem Vlastou Hájkem miminko.

Chodí spolu už dva a půl roku a čekají spolu dítě. Ve svém vztahu dokonce překonali i krizi, když se říkalo, že má Vlasta milenku. Jejich vztah to však údajně posílilo. Že bychom se jejich svatby dočkali právě letos? „Nechte se překvapit. Rozhodně to teď neprozradíme,“ tvrdí zamilovaná dvojice.

Aha!: I když Zuzana na Vlastovi není finačně závislá, je to právě on, kdo má naditější šrajtofli. Zuzaně se vyplatí chytrá předmanželská smlouva a sňatek už pro případ, že by se náhodou Vlasta začal ohlížet po jiné.

Šance na svatbu: 40 %

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.