Super koncert SuperStar v O2 areně! Už v sobotu! Krevety a mušle pro Chodúra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Super koncert SuperStar v O2 areně! Už v sobotu! Krevety a mušle pro Chodúra!

Martin Chodúr
Martin Chodúr (TV Nova)

Pokud bylo vítězi první Česko Slovenské SuperStar Martinu Chodúrovi (20) líto, že se na loňském koncertě Toma Jonese nedostal až ke svému idolu, už nemusí. Během sobotního koncertu všech finalistů, který se uskuteční v pražské O2 areně, se mu dostane poct, jakých si v Praze užíval sám Tom Jones. Bude mít vlastní šatnu a jídelníček plný krevet, mušlí a toho nejlepšího vína!

Již tuto sobotu nás čeká dlouho očekávaný společný koncert všech dvanácti finalistů první Česko Slovenské SuperStar. A přestože by se mohlo zdát, že se všemi budou pořadatelé jednat podle stejného metru, opak je pravdou. Martin Chodúr (20) se oproti svým kamarádům bude mít jako král. A důvod?

„Vítěz je jen jeden,“ konstatuje Jan Tuna, mluvčí společnosti BestSport, která celou akci pořádá. „Není to, že bychom ho chtěli privilegovat, ale jen mu chceme udělat radost. Do O2 areny ho přiveze stejná limuzína značky Mercedes jako Toma Jonese, bude jíst stejné jídlo, pít stejné pití, a dokonce jako jediný bude moct užívat šatnu hvězd, která je určena jen těm největším hvězdám, jako je Tom Jones nebo Madonna,“ řekl deníku Aha! Tuna.

A co že bude Martin před svým prvním velkým koncertem po skončení SuperStar jíst? „Připravíme mu královské krevety, mušle svatého Jakuba. A pít bude jen to nejkvalitnější červené a bílé víno. Přichystáme i mísu s ovocem a zeleninou,“ pochlubil se Tuna, který se nebojí, že by Martinovi ostatní finalisté záviděli. „Pokud Martin svolí, může si k sobě do šatny někoho vzít. Je to jen na něm. Jinak ostatní budou mít dvě šatny dohromady, a to rozdělené na ženské a pánské,“ vysvětlil Tuna.

Pro velký zájem pořadatele dali do prodeje i vstupenky do čtvrtého patra O2 areny. „Prodalo se skoro deset tisíc lístků. Zájem je veliký. Takže jsme museli dát do prodeje i čtvrté patro, a to za 390 korun za jeden lístek. Nejdražší jinak stojí 590 korun,“ dodal Tuna.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.