Klára Medková: 10 měsíců s malým Radkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Klára Medková: 10 měsíců s malým Radkem

Na návrat do modelingu Klára Medková momentálně nemá ani pomyšlení.
Na návrat do modelingu Klára Medková momentálně nemá ani pomyšlení.  (Dan Sklenář pro časopis Maminka, ČTK)

Modelka Klára Medková (26) po deseti měsících odložila svého synka Radka! Malý klučík totiž už nespí s maminkou a tátou v jedné ložnici. „Spí celou noc, takže jsme mu zařídili jeho vlastní pokojíček,“ pochlubila se Medková.

Přítele fotbalistu Radoslava Kováče si však modelka, která se v roce 2003 stala vicemiss ČR, nechala po svém boku.

„Sice máme v domě tři ložnice a říkám Radkovi, ať si jde klidně lehnout jinam, abychom ho ráno nerušili nebo třeba v noci, když se malý převaluje a chůvička se zapíná, ale on nechce. Umí vypnout a spát tvrdě, jeho to neruší a ráno už odcházím s malým dolů a on si ještě hodinku pospí,“ popisuje časopisu Maminka otcovu aktivitu a pomoc s miminkem Klára.

Fotbalista anglického West Hamu však také umí přiložit ruku k dílu. Každý večer společně se svou partnerkou malého koupe. „On koupe, já suším,“ svěřila se Medková, která najednou pociťuje, že život s malým tvorečkem je mnohem náročnější. „Nové mi připadá to, že vlastně nejsem nikdy sama, malý je všude se mnou, tedy pokud nehlídá partner nebo babička,“ tvrdí Medková.

Na komplikovaný porod pomalu zapomíná, mateřství si ale nemůže vynachválit. Už jen proto, že je malý Radek prý velmi hodné dítě. „Takové bych přála všem svým kamarádkám. Pohodové miminko,“ uzavírá modelka.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.