Viktor Mráz poprvé promluvil o svých ženách: Budoucnost s Martou? Nevím, nevím... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Viktor Mráz poprvé promluvil o svých ženách: Budoucnost s Martou? Nevím, nevím...

Viktor Mráz si zatím budoucnost s Martou Jandovou představit nedokáže.
Viktor Mráz si zatím budoucnost s Martou Jandovou představit nedokáže. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Producent Viktor Mráz (42), stále ještě manžel Mahuleny Bočanové (41), ale zároveň milenec Marty Jandové (35), se poprvé otevřeně rozpovídal o svých osudových ženách a prozradil, která je nejdůležitější v jeho životě, jak vychází s Mahulenou a jak vidí vztah s Martou.

„V současné době je nejdůležitější žena mého života moje dcera Marina. Vycházíme si proto s Majdou maximálně vstříc, i když to pochopitelně není úplně jednoduchý, to je jasný. Nechci, aby tím kdokoli trpěl, ani Marta, ani Majda,“ řekl serveru iDnes.cz Mráz.

Na jednoduchou otázku, zda Martu miluje, či nikoliv, ale nedokázal jednoznačně odpovědět. „Musím říct, že Marta je výjimečná žena. Je strašně hodná, pracovitá, samostatná, citlivá a myslím, že mě má ráda. Ale v mém životě byly vždycky výjimečné ženy, já takové vyhledávám, mně se líbí samostatný ženský,“ vyhýbal se přímé odpovědi Mráz a přiznal, že si zatím budoucnost s Martou představit neumí.

„To si zatím nedokážu představit, na tyhle úvahy je strašně brzo. Třeba se za měsíc zamiluje do Hůlky a opustí mě,“ usmál se Mráz.

Takto si nedávno Mráz s Jandovou užívali romantickou večeři.

Mahulena Bočanová s Viktorem Mrázem a dcerou Marinou v dobách, kdy jejich manželství ještě fungovalo.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.