Ordinace: Otěhotní Morávková? A objeví se nový doktor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ordinace: Otěhotní Morávková? A objeví se nový doktor!

 (TV Nova)

S novým rokem začínají v českých televizích i nové seriály. Deník Aha! vám přináší jejich podrobný přehled! A přestože je opravdu z čeho vybírat, nejvíce diváků netrpělivě čeká na další pokračování Ordinace v růžové zahradě 2. Televize Nova ji v tomto roce poprvé odvysílá v úterý 12. ledna. O čem bude? A co všechno změní nová postava?

Novou postavou, která změní řadu osudů oblíbených postav, bude lékař Robert Šambera, syn dávné Eduardovy (Petr Štěpánek) přítelkyně Lenky. Ihned si všechny získá hrdinským činem. Zachrání totiž život řidičce auta, které se střetne s autobusem. Eduard je z Roberta nadšený, vidí v něm svého žáka a pokračovatele... Kdo však nového lékaře bude hrát, Nova zatím tají, podle informací deníku Aha! jej ale ztvární mladý herec Petr Konář.

Nové problémy budou řešit i stávající postavy. Zdena Tichá (Dana Morávková) se dozví, že pokud nebude mít dítě v dohledné době, bude pozdě a nebude si moct pořídit nikdy žádné. Snaží se to říct Daliborovi (Jan Šťastný), jenže ten si možnost dalšího potomka vůbec nepřipouští. Po intenzivním naléhání se ale rozhodne Zdeně její přání splnit. Idylu však naruší Daliborova bývalá partnerka Sylva (Veronika Nová), která přiveze jeho syna Dominika. Dítě vytrvale pláče, odhalí se totiž, že má apendicitidu. Stres kolem operace vrcholí hádkou se Zdenou, v níž Dalibor přizná, že další dítě nechtěl a nechce.

Problémy řeší i Čestmír (Petr Rychlý). Zjistí, že jeho syn Jakub (Ladislav Ondřej) má spoustu neomluvených hodin, odstěhoval se z internátu a dělá v diskobaru.

Kliknutím zvětšete
Další seriál o doktorech! A bude plný hvězd

Televize Prima připravuje nový seriál z lékařského prostředí. A měly by v něm účinkovat jen samé hvězdy! V příbězích ze soukromé kliniky asistované reprodukce by se měli v hlavních rolích objevit třeba herečka Veronika Freimanová, Tatiana Vilhelmová nebo Roman Zach. Seriál se začne natáčet v nejbližších dnech, kolik bude mít dílů, není známo. Jisté ale je, že by měl na obrazovkách Primy aspoň částečně zaplnit místo po Velmi křehkých vztazích, které skončily před Vánocemi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.