Mareš odmítá herecké nabídky: Za »pár šlupek« se přece nepřetrhnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Mareš odmítá herecké nabídky: Za »pár šlupek« se přece nepřetrhnu!

Leoš Mareš je prý lepší moderátor než herec.
Leoš Mareš je prý lepší moderátor než herec.

Leoš Mareš jakékoli herecké nabídky odmítá. Jak sám řekl, vydělal by pouze »pár šlupek«. A to přece za tolik námahy nestojí! Herecká práce je podle něj náročná a uboze placená.



Nejúspěšnější český moderátor Leoš Mareš si roli herce už jednou vyzkoušel. Před několika lety měl krátkou scénu v poslední části filmu o básnících, kde se objevil v roli doktora. Herectví se však nadále věnovat nechce a všechny nabídky tvrdohlavě odmítá.

„Měl jsem hodně nabídek, ale já se držím svého kopyta. Vždy jsem byl moderátor a nadále budu,“ stojí si za svým. „Herectví skutečně není moje parketa. Jsem opravdu špatný herec. Už bych žádnou hereckou nabídku nepřijal,“ neustále opakuje Mareš. Ten však nakonec přiznal, že herecké nabídky odmítá právě kvůli nízké odměně.

„Je to prostě dvacetkrát více práce, desetkrát odpovědnější za desetinový honorář, takže v žádném případě,“ přiznal Leoš. Nejdražší český moderátor je zvyklý na pořádný honorář a nikoli na těch „pár šlupek“, které platí filmaři hercům.

Kliknutím zvětšete
Leoš ve filmu Jak básníci neztrácejí naději.

Jaká filmová role by podle vás Leošovi sedla?

(miš), zdroj: Čas.sk
Foto Aha! – Márie Rušinová, ara

4.1.2010, 12:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.