Zuzana Bubílková: Rakovina se vrátila před Vánocemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zuzana Bubílková: Rakovina se vrátila před Vánocemi!

Zuzana Bubílková bojuje s rakovinou už delší čas.
Zuzana Bubílková bojuje s rakovinou už delší čas.  (Aha! – Marek Pátek)

Zuzana Bubílková (57) skončila před svátky v nemocnici – zase na onkologickém oddělení. Rakovina štítné žlázy totiž zaťukala na dveře a moderátorce politické satiry se připomněla v ten nejhorší možný okamžik.

„Na Vánoce mě naštěstí pustili domů,“ svěřila se deníku Aha! Zuzana Bubílková, která však dny klidu a pokoje prožila v napjatém očekávání na výsledky. Dopadne to dobře, nebo se rakovina zase hlásí o slovo?

Ještě před půl rokem se Zuzana Bubílková o vážné nemoci vyjadřovala jako o neuzavřené kapitole svého života. „Rozhodně jsem nad ní ještě nezvítězila,“ svěřila se našemu deníku oblíbená moderátorka. A měla pravdu, boj začal nanovo jen několik dnů před vánočními svátky. „Byla jsem tři dny hospitalizovaná, potřebovali jsme udělat testy a zjistit, co se děje,“ vyjádřila se vyhublá moderátorka politických pořadů. A přestože byla z Motola na Vánoce propuštěna domů, s napětím čekala, jaký bude verdikt lékařského konzilia. Dny pokoje a radosti tak Bubílková prožila v náladě pod bodem mrazu – čekala na výsledky, které měly rozhodnout o jejím životě. K rakovině štítné žlázy se totiž ještě v průběhu roku přidala další onemocnění, ochablé svaly na celém těle, potíže se zády a další vleklé problémy. To všechno trápilo moderátorku Politické střelnice na TV Barrandov. Ulevilo se jí až před několika dny, kdy obdržela obálku s výsledky. S napětím si prohlížela naměřené hodnoty, aby pak mohla s radostí říci – je to dobré! „Ano, vypadá to, že mám zase na chvíli pokoj. Dopadlo to dobře,“ řekla deníku Aha! šťastná Bubílková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.