Ženich Vojtek a jeho nová žena: Brát se nemuseli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ženich Vojtek a jeho nová žena: Brát se nemuseli!

Jovanka Vojtková měla šaty od návrháře Kocmana. Novomanželům to slušelo, Pepa zvolil netradiční kožené sako s kožichem.
Jovanka Vojtková měla šaty od návrháře Kocmana. Novomanželům to slušelo, Pepa zvolil netradiční kožené sako s kožichem. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Spekulace o těhotenství, které se vyrojily v den svatby Pepy Vojtka (44) a tanečnice Jovany Skrčeské (31), včera nevěsta rázně vyvrátila. „Nejsem těhotná, samozřejmě že jsme se nebrali proto, že bychom museli.

O miminku ani já, ani Pepa nevíme, rozhodně to nebyl důvod ke svatbě,“ řekla den po sobotním sňatku deníku Aha! novomanželka. Veselka rockera Vojtka se uskutečnila jen v kruhu rodinném. Dvě ze tří Pepových dětí na svatbě chyběly.

„Pozvali jsme jenom Pepana, (20) nejstaršího syna,“ přiznala novopečená manželka Vojtka. Sedmiletou Valentýnku, kterou má Pepa se Sabinou Laurinovou, nechali doma kvůli tomu, aby nic neprasklo a tajnou svatbu nikdo neprozradil. A co nejmladší Matýsek, jehož maminkou je Libuška Vojtková? „Matýsek je na to ještě malinký, stejně by to nepochopil, a taky jsme nechtěli dělat zbytečné potíže a problémy s bývalými partnerkami,“ vysvětlovala neúčast dvou dětí na veselce Vojtkova nová žena. Svatby se v sobotu odpoledne zúčastnilo na pětadvacet hostů, kteří se sešli v restauraci Rio´s na Vyšehradě. Ve stejném podniku se paradoxně konala i smuteční pieta za Milenu Dvorskou, která měla jen o dvě hodiny dřív pohřeb ve vedlejším kostele. „To jsme samozřejmě nevěděli,“ vyjádřili se oba novomanželé, kteří pro svatebčany nenachystali žádné tradiční svatební menu. „Ne, nebyla ani polévka s játrovými knedlíčky ani svíčková. Byly rauty. Chtěli jsme si to opravdu užít po svém, jíst to ,co nám chutná... Hlavně aby tam byla pohoda a klid,“ svěřila se našemu deníku nevěsta. „Nechyběl samozřejmě alkohol, víno a hruškovice,“ liboval si Pepa Vojtek, který je velkým milovníkem pálenky z hrušky. Kolik však malá svatba stála, prozradit nechtěli. „To není důležité. Fakt je, že se na ní chtěli podílet i moji rodiče, kteří nám na svatbu přispěli,“ dodala Vojtková.

Svatební noc? Senzační...

Po každé veselce samozřejmě následuje toužebně očekávaná svatební noc. Jak ji prožili novomanželé Vojtkovi? „Svatební noc? Tak ta byla senzační. Okolo desáté hodiny jsme v restauraci skončili, nebyl to žádný velký mejdan, jeli jsme domů a tam jsem omdleli do postele. Nebylo nic...,“ smála se Jovanka.

Ženich se očividně dobře bavil.

Manželé si dopřáli hned několik novomanželských polibků.

Tihle zaplatili svatbu:

Táta nevěsty (vpravo) Maminka nevěsty

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.