Čech versus Železný: Do boje se dal i Martin Michal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čech versus Železný: Do boje se dal i Martin Michal!

Martin Michal a Helena Vondráčková
Martin Michal a Helena Vondráčková

Brankář Petr Čech, který se cítí být uražený tím, jak s ním vedl rozhovor moderátor České televize Jakub Železný, má dalšího zastánce! Je jím manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové (62) Martin Michal (50), sám gólman amatérského fotbalového uskupení osobností Amfora.

„Česká televize se ústy Jakuba Železného a později i mluvčího Štichy sprostě navezla do Petra Čecha, který pro tuto zemi opravdu něco znamená. Zaráží mě, proč se neozvala Rada ČT a hlavně radní pan Pavlata, který tolik kritizoval Jana Krause po rozhovoru s Helenou Vondráčkovou. Proč nevyjádřili minimálně stejný údiv tentokrát. Opravdu se všem měří stejným metrem?“ ptá se Martin Michal.

Gólman Čech označil Železného za arogantního redaktora (kvůli otázkám: „Jak jste slavil propad na 25. místo v žebříčku FIFA,“ a: „Odložíte helmu? Sedícího na lavičce vás nikdo zranit nemůže.“) a vynutil si, že záznam jejich rozhovoru nebyl vůbec odvysílán. Potíž je v tom, že Železný sice otázky připravil, jenže Čechovi je po telefonu nepoložil. Byla to práce dramaturga.

(mac, miš)
Foto Aha! – Dalibor Puchta


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.