Manželé Topolánkovi: Mluví se už o rozvodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Manželé Topolánkovi: Mluví se už o rozvodu!

Manželství Topolánkových je prý v krizi.
Manželství Topolánkových je prý v krizi. (Aha!: Kateřina KALIBÁNOVÁ)

PRAHA – Krize! Manželství Topolánkových je prý v troskách. Už se dokonce mluví i o rozvodu! Pavla Topolánková ale včera všechny tyto zprávy ostře vyvrátila. Jejich manželství je prý v naprostém pořádku.

O problémech mezi Mirkem Topolánkem a jeho ženou se mluví od té doby, co se před časem v médiích objevily fotky šéfa ODS s krásnou poslankyní Lucií Talmanovou na jejich tajné společné večeři.

Podle informací z okolí manželů Topolánkových mezi sebou mají od té doby časté neshody. „Je to nesmysl. Žádnou krizi doma nemáme. Měli byste se raději zajímat o práci v mojí nadaci než o podobné nesmysly,“ prohlásila včera Pavla Topolánková. „Jsem v Čeladné na chatě s dětmi a manžel dnes nebo zítra za námi přijede,“ dodala. Je ale pravdou, že o jejich problémech se v poslední době hodně mluví i v samotné ODS.

Před časem se objevily snímky, na kterých je Topolánek zachycen na soukromé večeři s poslankyní ODS Lucií Talmanovou, která je nekorunovanou Miss Sněmovny. O jejich tajné schůzce manželka šéfa ODS nevěděla. „Na fotografii bohužel nejsem já, byla jsem doma se synem. Manžel mi řekl, že má nějaké jednání,“ řekla tehdy Pavla Topolánková tisku, který napsal, že na fotografii se šéfem ODS je ona. A jak reagovala na otázky ohledně intimnějšího vztahu manžela s Talmanovou? „Je to půvabná žena. Určitě je inteligentní. Jednání se vedou průřezově stranami a evidentně průřezově i pohlavím.“

Nepotvrzené zprávy hovoří nyní dokonce o tom, že manželé Topolánkovi už spolu vůbec nebydlí! Ve stejném domě jako Topolánek na pražských Hradčanech má totiž byt i Marek Dalík, jeho tajemník. A právě u něj prý šéf ODS někdy přespává!

3.8.2006

Manželé Topolánkovi: Vzájemná nevěra?!
Topolánek: Nevěra s krásnou poslankyní?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.