Známé tváře ve Špindlu! Dalík ukázal novou slečnu! Fischer a Klaus si dali »rande«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Známé tváře ve Špindlu! Dalík ukázal novou slečnu! Fischer a Klaus si dali »rande«!

Dalík se tiskne k záhadné blondýnce.
Dalík se tiskne k záhadné blondýnce. (Aha! – Martin Hykl)

Stejně jako každý rok před Silvestrem se známé tváře i letos rozhodly užít si sněhu v Krkonoších. A ve Špindlerově Mlýně se ukázal i lobbista a nejlepší kamarád šéfa ODS Mirka Topolánka (53), milionář Marek Dalík (34). Po celý večer, který strávil v klubu Silver Rock, se nehnul od tajemné blondýnky.

Neustále ji objímal, aby všem ukázal, že tvoří pár. Jen o pár kroků dál ale »pařila« jeho bývalá přítelkyně, modelka Helena Benešová (30). S tou se podle posledních informací Dalík rozešel, protože se nechtěl vázat. V létě ji přitom s sebou vzal na nechvalně známou dovolenou v toskánském Monte Argentariu, kde byl i Topolánek s rodinou, a s Benešovou měl Dalík dokonce hledat společné bydlení.

Na večírku byl i známý pařmen Tomáš Topolánek (16), který osamělou Benešovou vyzval k tanci. Na baru pak podle svědků hrál, že už je dospělý. „Nějakou skleničku tam držel. Nevím stoprocentně, že to byl alkohol, ale vůbec bych se nedivil,“ řekl nám jeden z účastníků akce. Co by na to řekl táta Mirek, který si myslí, že na večírcích Dalík jeho syna hlídá?

Topolánek a Dalík byli donedávna na politické scéně nerozlučná dvojka. Dalík ale měl plné zuby pozornosti médií, a tak se rozhodl opustit ODS, ne ale jejího šéfa. Topolánek se totiž sám před časem svěřil, že Dalík je jeho jediný opravdový přítel a údajně mu řekl: „V každém případě stojím a padám s tebou."

Včera se pak v nedaleké kavárně Bogner sešly takové politické špičky jako prezident republiky Václav Klaus (68) s manželkou Livií (66) a premiér Jan Fischer (58) s manželkou Danou (61). Fischerovi na první pár republiky čekali kolem pěti minut, asi proto, že se Livia parádila. Přišla totiž ve slušivé čelence a kožíšku, který celou dobu nesundala. Pánové si dali po panáku hruškovice, asi aby si připili na spolupráci v příštím roce, a všichni si pak s chutí dali po sklenici bílého vína.

Václav a Livia s malým zpožděním přicházejí na sraz s premiérem...

...na rozdíl od nich sice Dana a Jan Fischerovi přišli včas. Co do oblečení ale schůzku pojali spíše ležérně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.