Modelka Medková a fotbalista Kováč - Svatba pod stromeček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Modelka Medková a fotbalista Kováč - Svatba pod stromeček!

Klára Medková už dlouho touží po svatbě. Před Vánocemi by si měla vzít dlouholetého partnera, fotbalistu Radka Kováče.
Klára Medková už dlouho touží po svatbě. Před Vánocemi by si měla vzít dlouholetého partnera, fotbalistu Radka Kováče. (Aha! – Martin Hykl, Styx)

„Budu se vdávat, brzy, termín ale neprozradím,“ prohlašovala ještě před pár dny modelka Klára Medková (25), která má s fotbalistou anglického klubu West Ham United Radkem Kováčem (29) devítiměsíčního syna Radka.

A deníku Aha! se podařilo zjistit, že svatba by se měla konat ještě před Vánocemi. „Radek mi před pár dny volal a říkal, že se bude ženit, je to pravda,“ potvrdil jeho kamarád Tomáš Ujfaluši.

Vyděšená však byla kamarádka Kateřina Průšová, které Medková na svatbě byla za družičku. „Cože? Klárka že se vdává, a neřekla mi o tom? Měli v plánu vzít se v cizině, zřejmě tajně jen oni a svědci, a pak udělat nějakou velkou párty v Česku pro své kamarády. Že by to bylo už teď?“ diví se Průšová.

Medková už v neděli odlétá za svým miláčkem do Anglie, kde spolu prožijí Vánoce i Nový rok. Je tedy dost pravděpodobné, že se veselka uskuteční tam. Jediné, co by mohlo překazit plánovanou svatbu, jsou fotbalové zápasy. Anglická liga se totiž hraje i přes vánoční svátky a Kováč tak není pánem svého času...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.