Michaela Ochotská: Nova jí zakázala pracovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Michaela Ochotská: Nova jí zakázala pracovat!

Michaela Ochotská
Michaela Ochotská (pro Aha! – Jan Tůma, FHM)

Moderátorka odpoledních Televizních novin Michaela Ochotská (24) bojuje s Novou. Kvůli svému sexy tělu! Nafotíš prsa, a půjdeš! Asi tak nějak zněly výhrůžky šéfů Novy na adresu krásné modelky!

Na obrazovky se vrátila po třech nedělích...

Krásná Michaela se chtěla pochlubit svými čtyřkami a přitažlivým tělem a jako každá modelka i ona nafotila kalendář. „A byly tam fotky, které byly odvážnější,“ tvrdí její blízký kamarád. „Nova ale okamžitě zaujala ofenzivní postoj a vyžádala si veškeré snímky k autorizaci, pustí jenom ty, které jim přijdou dostatečně cudné,“ dodává. „Jako by chtěli říct, jsi náš majetek a nebudeš dělat nic, co by nás poškodilo,“ přemýšlel nahlas náš zdroj.

Michaela Ochotská samozřejmě podepsala s Novou velmi přísnou smlouvu, která jí mnohé věci zakazuje, jednou z nich je zřejmě i odhalovat prsa. „Ano, existuje nějaká smlouva. Fotky už jsou schválené, ale kvůli sponzorům ještě nesmí být zveřejněny,“ vyjádřila se k celé kauze Ochotská. Slovem sponzoři se totiž myslí i primátor Pavel Bém, který nad kalendářem převzal záštitu a trval na tom, že jdeli o charitu, musí podle toho vypadat i fotky. I on měl tedy co mluvit do toho, jaké snímky projdou přísnou cenzurou.

Ochotská se včera objevila na obrazovce Novy po třítýdenní pauze způsobené tím, že její kolega Pavel Dumbrovský měl dovolenou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.