Stočesová miluje golf | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Stočesová miluje golf

Bývalá miss Kateřina Stočesová nevynechá jediný golfový turnaj.
Bývalá miss Kateřina Stočesová nevynechá jediný golfový turnaj. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Misska Kateřina Stočesová (26) dělá dobré skutky! A ještě si přitom zahraje svůj oblíbený golf. „Už se moc těším, protože golf miluji. K tomu je to pro dobrou věc.

Výtěžek z akce totiž poputuje na nadaci Dobrý skutek, kterou podporuji,“ svěřila se deníku Aha! Kateřina o velkém golfovém turnaji »Activa pro – stars pro Dobrý skutek«.

Velká golfová show se uskuteční už 14. a 15. srpna na Karlštejně, kde se tamní golfové hřiště zaplní opravdovými profesionály a celou řadou celebrit. „Velký golfový turnaj s názvem Activa pro – stars pro Dobrý skutek pořádám spolu se Sport Artem a představí se na něm řada osobností,“ řekla nám Stočesová. Ta má ke golfu velmi blízko, neboť její přítel Lukáš Lizánek je golfovým trenérem.

Na velkém golfovém turnaji, jehož mediálním partnerem je i deník Aha!, nebude chybět ani hokejový mág Dominik Hašek, sportovní moderátor Pavel Poulíček, Bára Štěpánová nebo sportovci Václav Prospal, Pavel Richter, Petr Bříza a Antonín Panenka. Hrát se bude o dvě stě tisíc či vůz Audi A3. „Každý může přijít fandit svému favoritovi. Koho by přeci jen nezajímal golf, může si zajezdit rallye, zajít na kosmetiku či na masáže,“ dodala Stočesová.

2.8.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.