Helena Vondráčková skončila v Moně Lise: Rozloučit se přišel i Gott! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Helena Vondráčková skončila v Moně Lise: Rozloučit se přišel i Gott!

Helena Vondráčková v roli matky Mony Lisy excelovala.
Helena Vondráčková v roli matky Mony Lisy excelovala. (Aha! – Marek Pátek)

Zpěvačka Helena Vondráčková (62) skončila v muzikálu Mona Lisa. Po více než roční spolupráci a pěti vystoupeních měsíčně se musela se svou rolí matky Mony Lisy rozloučit. A jak to má Vondráčková ve zvyku, bylo to opravdu velkolepé!

„Je mi líto, že končí jedna éra, která mi přirostla k srdci. Bude se mi stýskat,“ svěřila se deníku Aha! zpěvačka, která se se svými kolegy ale řádně rozloučila. „Pozvala jsem je všechny do divadelního baru na skleničku šampaňského a připili jsme si na další spolupráce. Největší radost mi udělaly žluté růže od mého manžela. Zrovna se na ně dívám a nemůžu se dopočítat, kolik jich je,“ směje se zpěvačka, která ale nedostala kytky jen od svého chotě. Donesla jí je i malá Charlotta Gottová, která se na tetu Helenu přišla podívat se svým slavným tatínkem Karlem a maminkou Ivankou. „Byla sladká. Donesla mi kytičku s přáníčkem Milé tetě Heleně,“ rozplývá se královna českého popu. To ale nebylo jediné, co Vondráčková dostala. Na rozloučenou ji režisér Lukáš Vaculík vzal na balet Faust a Markéta a zpěvačka je z toho totálně unesená. „Byl to krásný zážitek. Každému doporučuji,“ dodává Vondráčková.

Karel Gott

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.