Dara Rolins: Přepadl ji Santa Claus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dara Rolins: Přepadl ji Santa Claus!

Dara se svým Santou.
Dara se svým Santou.

Zpěvačka Dara Rolins (36) je opravdu náročná. Jako kmotra si pro svoji novou vánoční desku objednala Santa Clause... My jsme ale zjistili jeho pravou identitu!

Vánočně naladěná Dara křtila v pražském Café-Café novou desku s výmluvným názvem »Šťastné a veselé«, jejíž součástí je i nová verze hitu Zvonky štěstí. Tu Dara zpívá s Karem Gottem, a tak se nabízelo, že desku pokřtí právě on.

Jak velké pak bylo překvapení, když se do kavárny vřítil jako tajfun a doslova Daru přepadl Santa Claus. „Kdo to je, proboha?!“ divili se všichni okolo. Dokonce některé napadlo, že by se za oblekem mohl skrývat sám Karel Gott. Když si ale Santa nasadil brýle, bylo to všem jasné. Cédéčko přišel pokřtít zpěvaččin kolega z poroty SuperStar Ondřej Hejma!

Hejmovi to v převleku opravdu seklo, i když si musel pořádně vycpat břicho a nasadit vousy. „Ještě čerta k němu a rozhodně bych si ho o víkendu objednala domů,“ pronesla jedna účastnice křtu. Možná, se tak zpěvákovi rýsuje další slibná kariéra, jíž by prý nepohrdl. Přestože mu bylo trochu horko, nejvíc si pochvaloval svoje »sáně«. Na křest totiž dorazil sněhobílým luxusním bentleyem.

Foto Marek Pátek

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.