Iveta Barotošová: Má nového chlapa?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Iveta Barotošová: Má nového chlapa?!

Údajný přítel Ivety s malým Arturem.
Údajný přítel Ivety s malým Arturem.

Zatímco Jiří Pomeje (44) skončil po rozchodu s Ivetou Bartošovou (43) jako bezdomovec, dokud mu Pavel Pásek nedal peníze na dovolenou v Thajsku, kam v minulých dnech odletěl, Iveta Bartošová nelenila a sehnala si za Pomejeho náhradu.

Zatímco Jiří Pomeje (44) skončil po rozchodu s Ivetou Bartošovou (43) jako bezdomovec, dokud mu Pavel Pásek nedal peníze na dovolenou v Thajsku, kam v minulých dnech odletěl, Iveta Bartošová nelenila a sehnala si prý za Pomejeho náhradu...

Zpěvačka začala v poslední době velice spěchat na to, aby byly podepsané co nejdřív všechny rozvodové papíry, a to vyvolalo spekulace o novém příteli. Podle časopisu Pestrý svět by to měl být Martin Wolf, člověk, který je Ivetě už dlouhou dobu nablízku jako pomocná manažerská síla při jejích koncertech. Teď ale povýšil na manažera a podle Pestrého světa je mezi nimi mnohem víc než jen práce. „Nastěhoval se k ní do Uhříněvsi,“ potvrdil časopisu zdroj z Ivetina okolí.

Jenže Wolf nemá zrovna nejlepší pověst. „Znovu ji zruinuje. Dokáže vzbudit dojem slušného a milého kluka, ale zatímco vás jednou rukou plácá po rameni, v druhé drží kudlu. Takový on je...“ nechává se dokonce slyšet člověk, jenž měl s Wolfem co dočinění před Bartošovou. Jak to tak vypadá, Bartošová si zrovna moc nepolepšila.

Foto David Kundrát, Marek Pátek

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.