Zhrzená Bočanová: Pomsta manželovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zhrzená Bočanová: Pomsta manželovi!

Jestli Mahulena Bočanová chtěla vyprovokovat odcházejícího manžela, moc se jí to nepovedlo.
Jestli Mahulena Bočanová chtěla vyprovokovat odcházejícího manžela, moc se jí to nepovedlo. (Vladimír Štross)

Ve chvílích, kdy se herečka a moderátorka magazínu televize Prima Top Star Mahulena Bočanová (42) rozcházela se svým dosavadním manželem Viktorem Mrázem (43), který si našel jako milenku porotkyni Česko Slovenské SuperStar Martu Jandovou (35), dostala nabídku nafotit lehce odhalený kalendář. Přestože vždycky podobné nabídky odmítala, teď přijala. Chtěla se manželovi pomstít, ukázat mu, o co přišel!

On ji odkopl a ona se rozhodla, že ho vyprovokuje. Celému světu chce ukázat, že je sexy a krásná žena! Poprvé v životě proto Mahulena nafotila kalendář. Jako by těmi fotkami chtěla říct: Podívej, o co jsi přišel! „Kývla jsem až teď ve čtyřiceti, abych ukázala holkám v mém věku, že nejsme mrtvé,“ přiznává Bočanová.“

Jenže o sedm let mladší dračici Jandovou bohužel nepředčila ani vyretušovanými fotkami. Paradoxně na nich totiž víc zahaluje, než odhaluje, a místy působí jako smutná sicilská vdova. A tomu odpovídá i Mrázova reakce. „Líbí se mi,“ krčí rameny bez přílišného nadšení otec Mahuleniny sedmileté dcery Maríny. A když jsme se zeptali, jestli by si takový kalendář pověsil domů, odpověděl všeříkající vytáčkou: „U nás kalendáře nevisej...“

Fotografie vznikaly v ateliéru fotografa Vladimíra Štrosse a budou dnes pokřtěny v klubu DC1, který v posledních dnech využívají všechny modelky ke křtům kalendářů.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.