Krásná Penélope Cruz: Svatba jako vánoční dar! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Krásná Penélope Cruz: Svatba jako vánoční dar!

Penélope Cruz
Penélope Cruz (ČTK/AP, ara)

Rychlostí blesku se po celém světě roznesla zpráva, že nejpopulárnější španělská herečka Penélope Cruz (35) se rozhodla ukončit volný, sexem nabitý vztah s kolegou Javierem Bardemem (40). Nikoliv rozchodem, ale svatbou.

Před oltář by se dvojice měla postavit v prosinci, možná dokonce o vánočních svátcích.

Penélope je na hereckém vrcholu a její půvabné tváři a nádherné postavě se klaní i velký Hollywood. Stala se první Španělkou, která získala Oskara (za hlavní roli ve filmu Volver), Javier zase prvním stejně oceněným Španělem – dostal Oskara za vedlejší roli ve filmu Tahle země není pro starý.

Přesné datum a místo svatby pár úzkostlivě tají, už se ale ví, že Penélope začala shánět svatební šaty. Ty by měl dodat španělský módní salon Balenciaga, který během své svatby k plné spokojenosti využila mexická herečka Salma Hayek (43).

Svatbou skončí jediná rozepře mezi Penélope a Javierem. „Rodiče herečky jsou silně věřící katolíci a hodně na Penélope tlačili, aby vztah legalizovala sňatkem,říká společný přítel. Podle něj Javier do kostela nespěchal, ale Penélope chtěla udělat rodičům radost. I proto si Javiera »okroužkuje« ještě letos.

Javier Bardem

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.