Chodúrovi bylo dvacet: Smutné narozeniny v hotelovém pokoji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Chodúrovi bylo dvacet: Smutné narozeniny v hotelovém pokoji!

Martin Chodúr
Martin Chodúr

Horký favorit na celkové vítězství v soutěži Česko Slovenské SuperStar a zároveň očekávaný Objev roku ankety Český slavík Mattoni Martin Chodúr (20) oslavil nejsmutnější narozeniny svého života.

Martin: Nejlepší dárek mi dalo Aha!

Musel být zavřený v hotelu. Naštěstí se mu dostal do ruky deník Aha!, který mu okamžitě udělal radost!

Přestože se Martin dokáže radovat i z maličkostí, z jeho hlasu bylo znát, že to není dle jeho představ. Produkce ho totiž nikam nepustila. Jedinou radost mu tak prý udělal deník Aha!. Z jeho úterního vydání se dozvěděl, že je nominovaný právě na Objev roku ve Slavíku. Dalšími nominovanými jsou poměrně neznámí zpěváci David Deyl a Charlie Straight, z čehož je jasné, že Chodúrovo vítězství je jisté. Pro předpokládanou cenu si však v sobotu přijít nemůže, produkce soutěže SuperStar ho nechce protěžovat před ostatními finalisty.

Velmi omezené a hlídané tak byly i narozeniny. „Něco malého podnikneme s přáteli ze soutěže. Půjdeme na kafe a dáme si nějaký zákusek. Ale nic velkého. Nikam totiž nesmíme a navíc jediní plnoletí jsme tu jen já a Miro Šmajda,“ svěřil se včera deníku Aha! Chodúr, který si na vlastní narozeniny nemůže zajít ani na pivo. „To nepřichází v úvahu. Z hotelu nás nepustí, protože bez bodyguardů nesmíme nikam chodit,“ říká Martin, kterému tak alespoň udělali radost jeho nejbližší. „Rodiče mi poslali peníze, abych si něco koupil, takže jsem si hned šel koupit CD a přítelkyně mi přivezla DVD Toma Jonese. To jsem si přál nejvíc,“ svěřil se Chodúr.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.