Partner modelky Faltýnové - Dal si potvrdit otcovství! A po miminku touží i další páry českého showbyznysu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Partner modelky Faltýnové - Dal si potvrdit otcovství! A po miminku touží i další páry českého showbyznysu

Simon Štekl se sice vrátil ke své těhotné ženě Petře, pro jistotu si ale nechal udělat testy, zda je dítě jeho.
Simon Štekl se sice vrátil ke své těhotné ženě Petře, pro jistotu si ale nechal udělat testy, zda je dítě jeho. (Aha! – Petr Novotný, Martin Hykl, Alexandr Malachovský, Denisa Hamerníková)

Těhotná modelka Petra Faltýnová (31), která podvedla manžela Simona Štekla (31) s Jiřím Langmajerem (42), musela na testy DNA! Partneři se už sice usmířili a tvrdí, že se mají raději než před nevěrou, i tak měl ale Štekl zřejmě pochybnosti, jestli je otcem dítěte opravdu on. Své ženě prostě po milostných avantýrách nevěří, a tak si prý nechal udělat test otcovství!

„I když ještě není miminko narozené, Simon si chtěl být jistý, že je jeho, takže provedli test,“ řekl deníku Aha! jeden z dobrých přátel páru. Je ale vůbec možné zjistit test paternity z DNA dosud nenarozeného dítěte? „Stejně jako plodová voda slouží k odebrání vzorků na genetické testování a zjištění genetických abnormalit, lze taky dle těchto testů zhodnotit DNA, která slouží k určení otcovství. Odběr plodové vody však může mít stejně jako spousta jiných vyšetření nežádoucí účinky a může dojít ke komplikacím – jedna z nejvážnějších je zanesení infekce plodu,“ tvrdí pražský gynekolog.

Očekávaného potomka řeší i hvězda seriálu ČT Vyprávěj Roman Vojtek. Jeho manželka Tereza je totiž ve čtvrtém měsíci a bojí se, aby o miminko znovu nepřišla. Loni totiž potratila.

Po dítěti touží i modelka Lucie Hadašová, která už nějaký čas žije s hokejistou Jaroslavem Bednářem. Ten si modelku nastěhoval i do ruského Novgorodu, kde momentálně hraje. „Je to jasné, už brzy budou mít dítě, Lucka po něm strašně touží a Jarda se tentokrát vůbec nebrání,“ říká jejich rodinný přítel.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.