Prima obšlehla SuperStar - Osvaldová a Soukup hledají Robina Hooda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Prima obšlehla SuperStar - Osvaldová a Soukup hledají Robina Hooda!

Moderátory projektu budou Petr Vondráček a Martina Kociánová, kteří mají s muzikály bohaté zkušenosti.
Moderátory projektu budou Petr Vondráček a Martina Kociánová, kteří mají s muzikály bohaté zkušenosti. (Aha! – Marek Pátek)

Televize Prima se rozhodla změřit zbraně s konkurencí na poli pěvecké soutěže! Jen co skončí »novácká« SuperStar, začne na Primě třináctidílná show Robin Hood – Cesta ke slávě! Porota, v čele s někdejšími superstářími katy Gábinou Osvaldovou a Ondřejem Soukupem, v ní bude v přímých přenosech hledat hvězdy nového muzikálu!

Televize Prima se v soutěži rozhodla uspořádat celorepublikový casting na dvě hvězdy, jež pak obsadí do muzikálu divadla Kalich Robin Hood. Jeho autory jsou Gábina Osvaldová a Ondřej Soukup, kteří samozřejmě usednou do poroty projektu. „Už jsme byli v SuperStar, X Factoru, ale tohle nám přijde jako výborný projekt. My vlastně nevyšoupneme jen někoho nahoru, my s těmi lidmi budeme dále pracovat. Bude to náš rovnocenný partner, bude vydělávat peníze producentovi,“ prozradila Gábina.

V porotě se objeví i ředitel divadla Kalich Michal Kocourek a slovenský producent a divadelní režisér Ján Ďurovčík, který už porotcoval v tanečních soutěžích StarDance nebo Bailando.

Celý projekt by se měl rozjet na jaře příštího roku. „Budeme mít třináct dílů, z toho devět přímých přenosů, kdy hlasy diváků rozhodnou o dvou hvězdách, které pak zazáří v opravdovém muzikálu,“ těší se generální ředitel Primy Marek Singer. V létě už by tak měly být známy dvě hvězdy, které dostanou roli Robina Hooda a Marion v připravovaném muzikálu. „Určitě vybereme, po Česku chodí hodně talentů,“ věří soutěži Ondřej Soukup, který všechny ujistil, že už na hudbě k muzikálu pracuje. Coby moderátoři se představí Petr Vondráček a Martina Kociánová, která dříve na Primě moderovala zpravodajství a teď se po odmlce vrací.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.