Topmodelka Němcová je zoufalá! Nemá svoje kufry | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Topmodelka Němcová je zoufalá! Nemá svoje kufry

Snad si Pavlína Němcová bude mít večer co vzít na sebe...
Snad si Pavlína Němcová bude mít večer co vzít na sebe...  (ara )

Na dnešní předání cen Elle Style Awards se už celý den do Prahy sjíždějí světové celebrity. Jenže když na Ruzyni přistála Pavlína Němcová (34), začala řešit šlamastiku jménem ztracená zavazadla.

Už dnes se v pražském klubu SaSaZu budou udílet tzv. módní Oscaři. Módní show Elle Style Awards startuje již za pár hodin a do Prahy začínají přijíždět její aktéři. Včera na ruzyňské letiště dosedlo letadlo s americkou herečkou Kierou Chaplin (27), vnučkou slavného Charlieho Chaplina a přiletěl také světoznámý vizážista – Kaz Hiruma. Podle našich informací přistála také topmodelka Pavlína Němcová, kterou ale postihla nemilá událost.

Pavlína byla hned v úvodu své návštěvy Prahy velmi rozčarovaná, protože se jí ztratily kufry a v nich její róba na slavnostní večer Elle Style Awards! „Ano, je tomu opravdu tak. Personál letiště zažil nepříjemné chvilky, když jsme zjistili, že mezi ztracenými kufry jsou i ty od Pavlíny,“ potvrdil nám zdroj z letiště. „Bohužel se k tomu nemůžeme vyjadřovat,“ řekl nám organizátor celého galavečera. „Tato věc nás ale velmi mrzí a doufáme, že se vše v pořádku vyřeší. Jsme samozřejmě připraveni Pavlíně pomoct a sehnat jí přiměřeně vhodné šaty, kterými by se reprezentovala,“ dodali v Elle Style Awards.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.