Heidi Janků: V kůži s bičíkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Heidi Janků: V kůži s bičíkem!

Heidi Janků se ukázala jako domina.
Heidi Janků se ukázala jako domina.

Zpěvačka Heidi Janků se do toho pořádně obula. Ačkoliv oslaví za tři roky padesátku, nebála se zaexperimentovat a nafotila žhavé fotky jako domina!

Kožený obleček, rajcovní cylindr a bičík. Tak oblékla Heidi Janků na módní přehlídku její dvorní návrhářka Růžena Šimková. V odvážném modelu á la domina vzbudila na mole opravdu vlnu překvapení. A když k tomi ještě zazpívala písničku s výmluvným názvem, bylo už teprve o senzaci postaráno.

„Je pravda, že můj kostým »dominy« mnohé překvapil, zvláště když jsem v něm zazpívala písničku Zapni gatě, vypni prsa. Byla to opravdová extravagance, kterou ale Růžena Šimková normálně nedělá – je to opravdu jen kostým, který se ovšem velice líbil a dokonce mě někteří návštěvníci módní přehlídky přirovnávali k Madonně, ale přiznávám, že i když ji mám ráda, tak tentokrát jsem spolu s Růženou Šimkovou tvořily kostým podle vlastních nápadů,“ prozradila Heidi, která i přes svůj věk dokázala, že sexy oblečení pro ni ještě tabu není.

Která je víc sexy?

Foto ara

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.