SuperStáři na Václaváku - Zklamaní byli oni i fanynky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

SuperStáři na Václaváku - Zklamaní byli oni i fanynky!

Finalisté zpívali dohromady s gospelovým sborem.
Finalisté zpívali dohromady s gospelovým sborem. (Aha! – Dan Černovský)

Na Václavském náměstí se včera konal téměř silvestrovský mejdan. A za všechno můžou finalisté Česko Slovenské SuperStar. Ti totiž přijeli na otočku do Prahy a stihli vyvolat opět naprosté davové šílenství mezi fanoušky. V rámci Pochodu za mír se skupinou Harlem Gospel zazpívali píseň Johna Lennona Imagine.

A i když se osmička natěšených zpěváků snažila, na americký sbor jim zdaleka síly nestačily. Náctiletým dívkám to však rozhodně nevadilo, rvaly si vlasy radostí a pořád dokola skandovaly jména svých favoritů. „Nejvíc se těšíme na Bena, je to náš miláček,“ rozplývaly se holky přešlapující před pódiem na Václaváku. A nevadila jim ani třeskutá zima. Rozčilení však přišlo až ve chvíli, kdy SuperStáři odzpívali píseň, naskákali do autobusu a odjeli. Deset minut neuspokojilo ani fanoušky, ani samotné finalisty. Když se totiž Jan Bendig chtěl pozdravit se svými kamarádkami, přetáhli ho organizátoři deštníkem a on musel jako poslušná ovce zacouvat zpět mezi vystupující.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.