Richter a Kuchařová: Poslední loučení na otvíračce salonu. Všechny zastínila Pawlowská! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Richter a Kuchařová: Poslední loučení na otvíračce salonu. Všechny zastínila Pawlowská!

Halina Pawlowská s misskami: Zleva Aneta Vignerová, Lucie Smetanová a Hana Věrná.
Halina Pawlowská s misskami: Zleva Aneta Vignerová, Lucie Smetanová a Hana Věrná. (Aha! – Martin Hykl)

Pár, který svým nečekaným oznámením rozchodu vyvolal v českém showbyznysu minulý týden velký rozruch, Miss World 2006 Taťána Kuchařová (21) a radní Milan Richter (33), se znovu oficiálně objevil ve společnosti!

Táňa, která je s Karlem Gottem tváří reklamní kampaně módního salonu Richterových rodičů, totiž společně s vítězkou soutěže Miss ČR Anetou Vignerovou (22) a dvěma vicemiss otevřela novou pobočku salonu v centru Prahy. Všechny ale zastínila moderátorka večera Halina Pawlowská – a to doslova! „Vy jste tak hubené, že když si před vás stoupnu na pódium, tak vás zastiňuji!“ smála se Halina. Salon Richter navíc obléká moderátory zpravodajství televize Nova, kteří všichni přišli nové prostory okouknout – Lucie Borhyová, Markéta Fialová, Ray Koranteng a Karel Voříšek, hned po přímém přenosu v televizi sem dorazili i Míša Ochotská a Pavel Dumbrovský.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete
Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete
Kliknutím zvětšetePodvádí Taťána při studiu?

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (21) už je také mezi studenty, kteří se podezřelou rychlostí blíží k titulu bakaláře. Nikoliv na Právnické fakultě v Plzni, nýbrž na Vysoké škole finanční a správní v Praze. Podle zjištění Hospodářských novin Kuchařová nastoupila do prvního ročníku školy letos 12. května, právě když ve škole začínalo zkouškové období, a hned první den studia úspěšně absolvovala zkoušku z psychologie a získala zápočet ze sociologie. Tímto tempem by mohla mít titul už za pár měsíců.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.