Karolína Kurková (25) - Porodila chlapečka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karolína Kurková (25) - Porodila chlapečka!

Karolína si těhotenství užívala.
Karolína si těhotenství užívala. (ČTK)

Česká supermodelka Karolína Kurková (25) včera přivedla na svět své první dítě! Je to chlapeček, jmenuje se Tobin, váží 2,78 kg a měří 48 cm. Příjmení má po tatínkovi, kterým je Archie Drury.

S filmovým tvůrcem a autorem dokumentu Hlasy Iráku žije Karolína necelý rok a svatbu zatím teprve plánují. Modelka těhotenství velmi prožívala. Jméno vybrali s partnerem už dávno.

„Máme jméno, které se miminku opravdu líbí. Reaguje pokaždé, když ho vyslovím,“ prohlásila před několika měsíci. Navíc soudí, že matky-modelky jsou dobrou zprávou pro celý svět modelingu. „Ukazuje to, že jsme skutečné ženy, normální a zdravé. Stejně normálně otěhotníme a porodíme, stávají se z nás ženy a matky,“ říká Karolína v reakci na negativní pohled na svět modelek, který mladé ženy vidí jako nezdravá stvoření.

Právě kvůli porodu musela Karolína odříci svou účast na módní akci Elle Star Awards, jejíž letošní ročník se bude odehrávat v pátek v pražských Holešovicích. Karolína tam měla zazářit po boku hvězd jako Claudia Schiffer (39) či Cindy Crawford (43).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.