Miss World Kuchařová a politik Richter: ROZCHOD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss World Kuchařová a politik Richter: ROZCHOD!

Miss Kuchařová a radní Richter: Konec velké lásky!
Miss Kuchařová a radní Richter: Konec velké lásky!

Jedna z nejkrásnějších Češek Miss World 2006 Taťána Kuchařová (21) je volná! V minulých dnech se totiž po dvouletém vztahu rozešla s pražským radním Milanem Richterem (33)!

Přestože ještě na víkendovém finále Miss ČR se objevili spolu a proběhlo i pár polibků, Taťánu a Milana už v tu dobu pojilo „jen“ kamarádství. „Ano, rozešli jsme se,“ přiznal deníku Aha! Richer.

„Naše vztahy jsou i nadále přátelské,“ dodává Richter. Taťána nechce další podrobnosti komentovat. Jejich vztah tak zřejmě doplatil na časté služební cesty krásky za prací do zahraničí, kde musela často pobývat i celé dlouhé týdny i měsíce, Richter se zase na plný úvazek věnuje své politické kariéře.

O tom, že rozchod proběhl bez velkých dramatů a páru zůstaly kamarádské vazby svědčí i fakt, že Taťána i po rozchodu spolupracuje na reklamní kampani rodinného módního krejčovského domu Richterů a společně s Karlem Gottem (70) pózuje na jejich plakátech.

(mac)
Foto Aha! - David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.