Labuť Ištvancová: Vyrostla z ošklivého káčátka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Labuť Ištvancová: Vyrostla z ošklivého káčátka

Před soutěží Paulína výrazně zapracovala na svém vzhledu, a zkrásněla!
Před soutěží Paulína výrazně zapracovala na svém vzhledu, a zkrásněla! (TV Nova, www.3ses3.szm.sk)

Finalistka Česko Slovenské SuperStar Paulína Ištvancová (16), jež je mezi diváky soutěže vnímána spíše než zpěvem silnou osobností vlastního otce, který údajně dceru protlačuje za každou cenu, se nesnaží »prorazit« zpěvem poprvé!

Podle slovenského serveru topky.sk začala Paulína s tatínkem plánova-nou kariérou už před lety v dívčí kapele »3ses3«. Tu založil Milan Ištvanec a složil ji kromě mladičké obrýlené Paulíny z jejích dalších dvou sester!

Jana, Kristína a Paulína, která se za poslední roky z ošklivého káčátka vylíhla v půvabnou labuť, dokonce natočily na Slovensku pár videoklipů, vydávaly cédéčka a objevily se v řadě dětských relací. Jenže podle informací topek se jejich alba příliš neprodávala, a tak Ištvanec obcházel různé podniky a nabízel je. Podobně to bylo i s klipy. Song Mě nesbalíš prý byl velmi úspěšný v jedné hudební televizi, kde se klipy vysílají podle toho, kolik SMS zpráv jim přijde od diváků. Vypadá to, že pokud o Paulínině pobytu na obrazovce rozhodují esemesky, jako by byla nejlepší a nejúspěšnější.

Poznáte ji mezi sestrami? Paulína je ta v brýlích...

Podle topek je za tím ale její otec. Snaží se dceru cpát horem dolem, podivné jsou i jeho kontakty s moderátorkou Adelou Banášovou. Jak se ukazuje, s tou se Ištvanec zná již delší dobu...

Zda Paulína, která včera zpívala píseň Black or White od Michaela Jacksona, postoupí do dalšího finálového kola, se rozhodne již dnes. Bude záležet jen na tom, kolik jí přijde SMS...

Podívejte se na klip Mě nesbalíš, ve kterém Paulína vystupuje... Poznali byste ji?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.