Monika Absolonová: Ve schránce měla jed! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Monika Absolonová: Ve schránce měla jed!

Monika Absolonová má zase strach.
Monika Absolonová má zase strach. (Aha! – Marek Pátek)

5:00 – Zpěvačka Monika Absolonová (33) čelí opět vážným potížím! Z policejních kruhů totiž unikla informace, že kriminalisté šetří podivný nález ve zpěvaččině dopisní schránce. Absolonové totiž kdosi poslal obálku s bílým práškem! Jde snad o jed? Mezi podezřelými má být i její otec Čeněk Absolon (55), který prý rodinu už mnoho let tyranizuje, a který měl Moniku a její maminku před časem fyzicky napadnout!

Policie na požádání Absolonové obálku s práškem převzala a nyní čeká na výsledky expertizy. Ta by měla osvětlit, zda šlo o neškodný prášek, například mouku nebo cukr, který měl zpěvačku pouze zastrašit, nebo o nebezpečnou látku. Mohlo by totiž klidně jít i o drogu, jed nebo snad přímo smrtelně nebezpečnou biologickou zbraň - sněť slezinnou čili antrax? Podle policejního zdroje se s největší pravděpodobností jedná o jed na krysy…

Nález potvrdila deníku Aha! sama zpěvačka. „Nechci už to řešit.Komplikuje mi to strašně život. Proto jsem to také předala policii,“ říká k smrti vystrašená hvězda muzikálu Mona Lisa.

Jejím obavám se není co divit. Vždyť přesně před rokem hýbal českou společností skandál s jejím otcem Čeňkem Absolonem. Zpěvačka na něj tehdy podala trestní oznámení kvůli ublížení na zdraví, najala si dokonce i ochranku. Nejen ona, ale celá její rodina si prý v posledních letech zažila hotové peklo. Absolon měl své blízké týrat jak fyzicky, tak psychicky. Po odchodu od rodiny má navíc manželce, dceři a synovi často nevybíravě vyhrožovat. Není proto divu, že nejen policie, ale i Monika si myslí, že za bílým práškem stojí její otec, kromě jiného i bývalý obchodní partner zastřeleného mafiána Františka Mrázka. „Není to poprvé, co se něco podobného po tom incidentu s otcem stalo. Na druhou stranu nechci nikoho obviňovat. Od toho jsou tu kompetentní orgány. Chci mít klid,“ uzavřela Absolonová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.