Tereza Černochová: Pojďte mě sežrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tereza Černochová: Pojďte mě sežrat!

Fotografie
Fotografie (internal)

5:00 – Je libo roštěnec nebo zadní maso z těla zpěvačky Terezy Černochové (26)? Žádný problém! Bývalá členka již zaniklé dívčí kapely Black Milk se rozhodla nechat se rozporcovat pro fanoušky. „Proto má moje turné podtitul Rozkrájím se pro vás!“ svěřila se deníku Aha! dcera slavného zpěváka Karla Černocha (†64).

Zpěvačka figuruje na plakátu k svému novému turné úplně nahá. Jak na takový nápad vůbec přišla? „Říkají mi »Největší inseminátorka kravína českého showbyznysu«. Má to něco do sebe, protože jsem dokončila pátý ročník zemědělské fakulty obor reprodukční biologie. Lidé mě znají jen z médií a nevědí, že mám i tuhle profesi. Navíc jsem se rozhodla pro své vděčné fanoušky klidně se i rozkrájet,“ dodává Tereza, která vyjela na turné, jež 10. října odstartovalo v Ústí nad Labem. S kapelou Skupina postupně navštíví 15 měst.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.