Lucie Bílá: Přestěhuje se do USA? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Bílá: Přestěhuje se do USA?

Že by se Lucie Bílá konečně odhodlala k tomu, že udělá kariéru za »velkou louží«?
Že by se Lucie Bílá konečně odhodlala k tomu, že udělá kariéru za »velkou louží«? (Aha! – Martin Hykl)

5:00 – Zpěvačka Lucie Bílá (43), která nyní září v muzikálu Carmen, má před sebou rozhodnutí svého života! Po producentech broadwayského zpracování Carmen ji do Ameriky láká další »velké zvíře«, proslulý producent Steve Laber. A zdá se, že tentokrát na nabídku kývne!

Lucie Bílá dostala již několik nabídek na účinkování na americké Broadwayi, ale kvůli jazykové bariéře vždy odmítla. „Já nikam nejdu, mně se líbí tady,“ odůvodňovala Bílá patriotismem své zamítavé rozhodnutí.

Nyní za Bílou dorazil Američan Steve Laber, který je promotérem světových tour takových celebrit, jako jsou třeba Rolling Stones nebo U2. Byl to on, kdo objevil skupinu Scorpions, přesvědčil je, aby zpívali anglicky, a udělal z nich hvězdy! A právě to má nyní v plánu i s naší pěveckou divou Lucií Bílou.

Vyjednávání s Laberem bere Bílá naprosto vážně. Za pomoci tlumočení dramaturga divadla Karlín Adama Nováka horlivě diskutovali bezmála hodinu!

Lucie si nyní nejspíš uvědomuje obrovský potenciál spolupráce s Laberem a nechala si dokonce čas na rozmyšlenou!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.