Michael Kocáb: S manželkou nám to neklape! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michael Kocáb: S manželkou nám to neklape!

Michael Kocáb
Michael Kocáb (Aha! – M. Pátek, A. Malachovský, D. Kundrát, ČTK/L. Vítková.)

5:00 – Už řadu let trvá manželská krize mezi ministrem pro lidská práva a menšiny Michaelem Kocábem (55) a jeho americkou manželkou Marshou (54). Teď poprvé přiznal, co vlastně za jejich vleklým problémem stojí. Jsou to vlastní děti!

„Děti by měly být až na druhém místě, na prvním by měl vždy zůstat partner, což u nás nikdy nebylo,“ postěžoval si Kocáb. „Už jenom to, jak děti vychovávám já, a jak je vychovává má žena. Je na ní velmi znát, že je Američanka, a ta výchova je značně uvolněná,“ svěřil se Michael Kocáb. Kocáb přiznal, že se několikrát snažil urovnat rodinné trable. Nepovedlo se! „Jeden čas jsme se tak hádali a řvali na sebe, v tu chvíli mě vlastně napadala myšlenka rozvést se,“ přiznal poprvé v životě Kocáb. „Zakázal jsem doma hádanice. Věci jsme nechávali nedořešené, otevřené, nic se sice nevyřešilo, ale před dětmi jsme se nehádali,“ přiznal v pořadu Ester Kočičkové politik. A přestože se oblíbený hudebník nějaký čas scházel s půvabnou muzikálovou herečkou Zlatou Emily Kinskou, se svou ženou se nerozvedl. Jejich tři děti – nejstarší Natálie, Jessica a syn Michael - tedy žijí v úplné rodině a zřejmě si ani neuvědomují, že ony stojí za problémy svých rodičů. „Všechno to vlastně začalo v pubertě, kdy dětem bylo patnáct. Marsha byla toho názoru, že musejí zkusit všechno, ta by jim dovolila vstoupit do černočerné tmy, prostě když si to přály,“ postěžoval si Kocáb, který však vzápětí dodal, že narození všech tří dětí je jeho největším zážitkem a nic lepšího vlastně ve svém životě nezažil.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.