Šok! Karel Gott přichází o hlas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šok! Karel Gott přichází o hlas!

Karel Gott od Simony Krainové dostal za svůj výkon kytici.
Karel Gott od Simony Krainové dostal za svůj výkon kytici. (ara )

12:30 – Lítost a možná i malé zklamání pociťovali hosté na galavečeru ve Španělském sálu na Pražském hradě, kde slavík v rámci Mattoni Grand Drink celou hodinu pěl na živo. V krku mu to totiž vázlo

12:30 – Lítost a možná i malé zklamání pociťovali hosté na galavečeru ve Španělském sálu na Pražském hradě, kde slavík v rámci Mattoni Grand Drink celou hodinu pěl na živo. Zpíval totiž sem tam falešně!

Karel Gott (70) si publikum z celého světa třináctého ročníku Mattoni Grand Drink – mezinárodní soutěže v přípravě nealkoholických drinků – získal tím, že svoje největší hity zpíval hned v několika jazycích, ale také bohužel občas nezvládal výšky.

I přesto, že hlas čtyřiatřicetinásobného slavíka už evidentně pomaloučku skomírá, tak co písnička, to bouřlivý potlesk a hvízdání.

Před Gottovým vystoupením byly vyhlášeny výsledky letošního klání Mattoni Grand Drink. Nejlepší nealkoholický koktejl světa pro nadcházející rok se jmenuje Strawberry Mattoni Forever a jeho autorem je Miro Petrevcic ze Slovinska, který tak získal hlavní cenu deset tisíc dolarů. Zástupci České republiky Šárka Jonová a Ladislav Glaser se umístili na 9. a 24. místě.

»Božský Kája«, hlas nehlas, na akci roztančil řadu celebrit, například Tatianu Vilhelmovou s manželem (uprostřed). Sandra Nováková s přítelem Janem Nejedlým (vlevo) netančili stejně jako Miss Zuzana Jandová (vpravo). Kdežto Vlastimil Harapes na parketu dost řádil, i když na snímku právě telefonuje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.