Vendula Auš Svobodová - Podstoupila umělé oplodnění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vendula Auš Svobodová - Podstoupila umělé oplodnění!

Vendula Auš Svobodová a její Patrik se zřejmě již brzy dočkají, Vendule do dělohy konečně aplikovali oplodněná vajíčka!
Vendula Auš Svobodová a její Patrik se zřejmě již brzy dočkají, Vendule do dělohy konečně aplikovali oplodněná vajíčka! (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

05:00 – Vendula Auš Svobodová (37) se zřejmě již brzy dočká dalšího vytouženého dítěte! Deníku Aha! se podařilo zjistit, že během posledních dnů ředitelka nadace Kapka Naděje konečně podstoupila umělé oplodnění, o němž se dlouho spekulovalo!

Vendula Auš Svobodová (37) se zřejmě již brzy dočká dalšího vytouženého dítěte! Deníku Aha! se podařilo zjistit, že během posledních dnů ředitelka nadace Kapka Naděje konečně podstoupila umělé oplodnění, o němž se dlouho spekulovalo! Až doposud se však jednalo jen o přípravy a o hormonální léčbu. Teprve teď ale byla Vendule aplikována oplodněná vajíčka do dělohy! Za několik dnů se ukáže, zda se úspěšně uchytila. To všechno jen tři týdny po svatbě s Patrikem Aušem (32).

Přestože se v uplynulém týdnu spekulovalo, že Vendula bojuje s neznámou záhadnou nemocí, deníku Aha! Vendula přiznala, že se o žádný bacil ani infekci nejedná. „Bacil to rozhodně není,“ řekla Svobodová. A nelhala. „Opravdu není nemocná. Konečně podstoupila to umělé oplodnění,“ prozrazuje blízký zdroj z okolí vdovy po slavném hitmakerovi Karlu Svobodovi (†68).

Už minulý týden na oslavě své svatby s Patrikem Aušem se Vendula nebavila jako obvykle. „Samozřejmě měla obavy z toho oplodnění. Nebyla ve své kůži, to poznal každý,“ pokračuje náš zdroj. Sama Svobodová v posledních dnech nezvedá telefony a je velmi záhadná. „Nezlobte se, ale nechci o tom mluvit,“ stálo v textové zprávě, kterou doplnila několika smajlíky... Inu, vše tak nasvědčuje tomu, že paní Auš Svobodová už má zřejmě nejhorší za sebou a teď už se jen těší na miminko, případně dvojčátka. Oplodněných vajíček se totiž do dělohy aplikuje hned několik a je velká pravděpodobnost, že se jich uchytí více.

A šťastný je i Patrik Auš, který doufá, že se jim narodí holčička. „Kluka už máme, tak teď bych si přál holčičku,“ přiznal už před časem manžel Venduly Svobodové, se kterou společně vychovává čtyřletého Jakuba.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.