Mord Ireny Neffové: Vrah už nemá dceru - Tátou Dominiky se stal strýc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mord Ireny Neffové: Vrah už nemá dceru - Tátou Dominiky se stal strýc

Fotograf David Neff je od včerejška tátou malé Dominiky.
Fotograf David Neff je od včerejška tátou malé Dominiky. (Aha! – Petr Novotný)

05:00 – Fotograf David Neff (39) má od včerejška v péči dceru Dominiku (3). Soud mu totiž definitivně svěřil dceru jeho zavražděné sestry Ireny (†28). Neveřejné jednání trvalo jen několik minut.

Fotograf David Neff (39) má od včerejška v péči dceru Dominiku (3). Soud mu totiž definitivně svěřil dceru jeho zavražděné sestry Ireny (†28). Neveřejné jednání trvalo jen několik minut.

Robert Novák (40), který svou ženu a dívčinu matku Irenu loni v únoru uškrtil, bude úplně vymazán z rodného listu své dcery a tím i z jejího života. „Jako otec tam budu uveden já. Maminka nebude uvedena, protože Irena je moje sestra. Když se ožením, bude jako maminka zapsaná moje manželka,“ řekl David Neff. Nyní už nehrozí, že by vrah Robert Novák mohl po návratu z vězení vzít holčičku k sobě a vychovávat ji. „Teď už je pro Dominiku úplně cizím člověkem, stejně jako kdokoli na ulici,“ dodal Neff. Malé Dominice se stále věnují psychologové. S těmi se bude její táta David také radit o tom, kdy a jak o rodinném neštěstí dcerce poví. Roberta Nováka poslal soud za vraždu do vězení na 13 let.

7.10.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.