Jágrova Inna - Doma na skok z Ruska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Jágrova Inna - Doma na skok z Ruska!

Inna Puhajková je v Česku na skok, chce stihnout rodinu, školu a charitu!
Inna Puhajková je v Česku na skok, chce stihnout rodinu, školu a charitu! (Aha! – Alexandr Malachovský)

05:00 – Přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (37) Inna Puhajková (23) se po dlouhé době opět objevila na českém módním molu! A zadarmo! Rozhodla se totiž podpořit charitativní akci pro občanské sdružení Slunce dětem, které pomáhá dětem z dětských domovů.

Přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (37) Inna Puhajková (23) se po dlouhé době opět objevila na českém módním molu! A zadarmo! Rozhodla se totiž podpořit charitativní akci pro občanské sdružení Slunce dětem, které pomáhá dětem z dětských domovů.

„Jsem tu ráda. Když jde o dobrou věc, vždy ráda pomůžu. Právě jsem se vrátila od Jardy z Ruska, na vysoké škole musím absolvovat pár zkoušek. Taky se chci sejít s kamarády a zajet za rodiči,“ svěřila se Aha! Inna, která se stala hvězdou večera! Její kolegyně Lilian Sarah Fischerová pak coby tvář Slunce dětem převzala v areálu pořadatele, společnosti dovážející kamiony, výtěžek z dražby ve výši 61 tisíc korun, které půjdou právě na pomoc opuštěným dětem.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.