Zuna chce zase na Novu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zuna chce zase na Novu!

Pavel Zuna se musí postarat nejen o nejmladší dceru Adélku, ale i o osmiletá dvojčata.
Pavel Zuna se musí postarat nejen o nejmladší dceru Adélku, ale i o osmiletá dvojčata. (Aha! – Dan Černovský)

05:00 – Moderátor Pavel Zuna (41) by se rád vrátil zpátky do televize Nova!

Moderátor Pavel Zuna (41) by se rád vrátil zpátky do televize Nova!

„Když mi ale nikdo nic nenabídl, nemohu zatím hovořit o návratu,“ řekl deníku Aha! Zuna. Ten se po odchodu z Primy, kde šéfoval zpravodajské redakci, živí jako novinář na volné noze. „Dělám jeden projekt pro ruskou televizi,“ prozradil. Tím ale výčet jeho současných aktivit končí.

Myšlenka návratu na nejúspěšnější televizi ho proto musela napadnout, navíc, když tam zažil vrchol své slávy i kariéry. „Přiznávám, že bych takovou nabídku určitě zvážil a asi neodmítl,“ přiznal se Zuna. Schopný manažer a moderátor zřejmě zatím příliš lukrativních nabídek nedostal.

Čtyři měsíce po odchodu z Primy, pro kterou byl neúnosně »drahý«, nenarazil na žádný dobrý flek. Situaci mu komplikuje i doložka smlouvy s bývalým zaměstnavatelem. „Mám ve smlouvě poměrně přísnou konkurenční doložku, do konce roku bych stejně nemohl nastoupit do žádné konkurenční televize,“ dodává Zuna.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.