Sámer ukazoval »spoďáry«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sámer ukazoval »spoďáry«!

Nejvíce to na parketu rozjel Sámer Issa a divoká Nancy mu dokonce kontrolovala spodní prádlo a jeho obsah!
Nejvíce to na parketu rozjel Sámer Issa a divoká Nancy mu dokonce kontrolovala spodní prádlo a jeho obsah! (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – V baru v Go Žlutých lázních to pěkně vřelo! Dotočnou krimi komedie Prachy dělaj člověka všichni náramně oslavili. Parket byl stále plný a Sámer Issa (19) slavil, jako by měl ve filmu hlavní roli, ale to v něm vůbec nehraje! A na place balil každou dívku, která se mu připletla do cesty.

Nechyběl ani jeden z hlavních hrdinů připravovaného snímku Michal Suchánek a Radek John, který napsal scénář.

„Příběhy, podle kterých se film natáčel, na mě před lety hodně zapůsobily. Nyní jsem to prožíval znovu, když jsem psal scénář. Přesně jsem věděl, že je to stvořené pro Suchánka, Hanáka a Vetchého,“ svěřil se deníku Aha! Radek John.

Jediný, kdo se ze slavné trojice dostavil, byl Michal Suchánek. Ten popil s producentem Honzou Nejedlým a s přáteli a po chvíli odešel. Z dalších herců, kteří mají ve filmu malé roličky, přišli Zdeněk Podhůrský, zpěvák Robert N. a moderátor Petr Vágner. Všichni ostatní si na dotočnou neudělali čas, což bylo poněkud šokující a zaskočilo to i samotného producenta.

Nejvíce to na parketu opět roztočil Sámer Issa se svým bratrem. Aktivně se seznamoval se všemi dívkami. Černoška Nancy mu dokonce během divokého tance sahala do kalhot a kontrolovala jeho spodní prádlo, což Sámerovi vůbec nevadilo! A nebylo to poprvé, co Nancy divoce pařila se Sámerem, zatímco její pěvecký kolega Robert N. jejich exhibici jen nechápavě přihlížel. Pobavit se přišla s přítelem i bývalá Miss Lucie Váchová, která nyní natáčí horor Zahradník. „Umřu jako jedna z posledních,“ prozradila nám Lucie.

Kateřina Hrachovcová-Herčíková se držela svého manžela a tvářila se velmi vážně. V pátek přišla o moderování »nováckého« Prásku, který byl zrušen, a tak se asi chtěla ukázat na večírku konkurenční televize s nadějí, že si jí někdo všimne a dostane zajímavou nabídku.

Kateřina Průšová přišla podpořit svou kamarádku Petru, která soutěží v reality show Bar. „Jsme kamarádky už od patnácti let a naše přátelství je čisté. Moc Petře fandím,“ řekla Kateřina. Celý večer se konal v baru, kde totiž právě probíhá »primácká« reality show Bar. A tak barmani v čele se synem baviče Petra Novotného Pavlem měli plné ruce práce. K tomu ještě všude poletovaly falešné peníze, kterými návštěvníci zkoušeli platit, což dělalo starosti hlavně barmanům.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.