Leoš Mareš: Žhavá noc s nahým Boučkem!  | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Leoš Mareš: Žhavá noc s nahým Boučkem! 

 Ach ti muži....
Ach ti muži.... (ara )

11:30 – Ty tam jsou časy, kdy Leoš Mareš trávil noci v dámské společnosti. Místo prohánění milenek mu teď dělá společnost jeho kolega Libor Bouček!

11:30 – Ty tam jsou časy, kdy Leoš Mareš trávil noci v dámské společnosti. Místo prohánění milenek mu teď dělá společnost jeho kolega Libor Bouček!

„Tuto noc jsme strávili společně,“ pochlubil se v raním vysílání Evropy 2 Leoš Mareš. Jak vyšlo najevo, oba moderátoři totiž sledovali lítý boj tenistů Federera a del Potra ve finále US Open a své zážitky si briskně vyměňovali v esemeskách i telefonátech plných emocí.

„Zvažoval jsem, že pozvu Libora k sobě domů, ale on měl na sobě župan, tak nechtěl přijet. No a já bych ho taky chtěl bez županu,“ zajíkal se smíchy Mareš a Bouček tomu dodal korunu: „Zavolala bych si taxíka, nasedl nahý a řekl, že chci za Leošem. To by ten taxíkář koukal!“ zavtipkoval.

„Ještě že už ale to US Open skončilo, ještě týden a oddělalo by mě to,“ povzdech si odevzdaně než Mareš opustil studio.

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.