Lukáš Vaculík: Tají nemanželskou dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lukáš Vaculík: Tají nemanželskou dceru!

Současnou rodinu Lukáš Vaculík před médii neukazuje. Tato fotografie, na které je s partnerkou Petrou a synem Lukášem, pochází z roku 2006.
Současnou rodinu Lukáš Vaculík před médii neukazuje. Tato fotografie, na které je s partnerkou Petrou a synem Lukášem, pochází z roku 2006. (Aha! – Dalibor Puchta, IT)

5:00 – Tak to je gól! Sex idol žen převážně střední generace, »kamarád do deště« Lukáš Vaculík (47), není takový svatoušek, jak se tváří. Dvaadvacet let dokázal tajit svou nemanželskou dceru! Mladá a krásná tmavovlasá Slovenka Alexandra, která v současnosti studuje v Brně na Masarykově univerzitě, má stejně plachý úsměv a pohled srnky jako její táta. Proč Alexandru objevil až teď slovenský týdenník Plus7dní? A co o dávném románku s Vaculíkem prozradila její máma?

V roce 1987 se pětadvacetiletý Vaculík těšil obrovské popularitě. Měl za sebou filmový hit Vítr v kapse, ale ani to jej nezachránilo před tehdy povinnou vojenskou službou. „Vojnu jsem dlouho odkládal, protože jsem si vybavoval modrou knížku, ale nepodařilo se mi to. Nakonec mě odveleli až na Slovensko,“ vzpomínal před časem v jednom z rozhovorů Vaculík. A právě v Trnavě, kam do kasáren nastoupil jako megahvězda, se zamiloval do půvabné dívky Alexandry. Přestože šlo o letní lásku, narodilo se z ní o devět měsíců později děvčátko, které dostalo jméno po mamince – Alexandra, pro kamarády Saša. Lukáš byl podle týdenníku Plus7dní jedním z prvních, kdo se v porodnici objevil s kyticí růží.

Se svojí milenkou se Lukáš, který už v té době natáčel další filmový hit Kamarád do deště, domluvil, že do kolonky rodného listu »otec« se napíše, že ten je neznámý. Bál se, jak by jeho fanynky přijaly zprávy o tom, že se mu na Slovensku narodilo dítě. Malá Alexandra tak vyrostla bez táty, přestože v kontaktu na dálku zůstali. A dnes už prý dvaadvacetiletá Saša, který studuje v Čechách, ani podobu nezapře. Navíc, na svou tajnou dceru může být Lukáš pyšný. Podle Plus7dní pilná studenka brněnské univerzity přes léto cestuje jako au-pair po Evropě a umí anglicky a francouzsky. Její máma se proto rozhodla, že zapírat už nemá cenu. „Ano, Alexandra je Lukášova dcera. Když jsem to ale dokázala dvacet dva let, zůstanu jako partyzán i teď. Je to pro mě háklivá věc. Už jsem si vytrpěla svoje a nemíním se k tomu vracet. S Lukášem jsme se kdysi dohodli, že to nebudeme medializovat, a já to chci dodržet,“ říká dnes čtyřicetiletá maminka Vaculíkovy dcery, která zůstala svobodná a učí na trnavské speciální škole.

Vaculíkova dcera, která studuje na univerzitě v Brně, si také přivydělává hlídáním dětí.

Sám Vaculík se k dceři vyjadřovat nechce, nekomunikuje s médii. Již deset let žije s Petrou Křížovou, s níž má šestiletého syna Lukáše. Toho zplodil až v době, kdy už byl s jeho image lamače dívčích srdcí navždy konec.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.