Radek John v novém | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Radek John v novém

Sako, kalhoty, košili i boty vybral Johnovi módní návrhář.
Sako, kalhoty, košili i boty vybral Johnovi módní návrhář.  (Aha! – Dan Černovský)

5:00 – Spisovatel a moderátor Radek John (54) se kvůli svým politickým ambicím rozhodl, že se bude lépe oblékat. Sám se totiž cítí nejlépe v »odrbané« košili a v sandálech. Oslovil proto módního návrháře Lukáše Lindnera, aby mu pomohl s nákupem obleku.

Společně šli vybírat do firmy Blažek v centru Prahy. „Já mám odpor ke všem sakům! A hlavně ke všem nakupováním! Já nevydržím v obchodě déle než tři minuty. Většinou mi šaty kupovala žena, a nebo televize Nova. Teď jsem si ale prostě řekl, že si musím vybrat sám,“ řekl nám Radek, který se při zkoušení saka za nemalé peníze pěkně zapotil. „To je naprosto za trest v tom být,“ prohlásil ve chvíli, kdy mu návrhář zapínal knoflíky. Nakonec si John koupil jen kravatu a košili, nákup vybraného saka prý ještě promyslí a případně pro něj s manželkou, herečkou Zlatou Adamovskou (50), v nejbližších dnech zajde.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.