Alice Bendová: Za své tělo se nestydím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Alice Bendová: Za své tělo se nestydím!

Fotografie
Fotografie (internal)

5:00 – Herečka »primáckého« seriálu Velmi křehké vztahy Alice Bendová (35), jedna z nejznámějších českých sexbomb, která ukázala své vnady ve filmech Sametoví vrazi či Báječná léta pod psa, opět ukázala své tělo.

Na dovolené v Řecku totiž zapózovala manželovi Václavovi v plavkách na pláži! „Vůbec jsem se nestyděla. Byli tam sice lidi, ale na dovolené se chci odreagovat a nic neřešit,“ svěřila se deníku Aha! herečka, která zájezd věnovala své mamince. Ta nebyla u moře dobrých dvacet let. „Strašně moc se jí tam líbilo. Sice se bála letu, ale vše proběhlo hladce,“ dodává herečka, která z dovolené sledovala všechny zprávy o krachujících cestovních kancelářích. Vše naštěstí dobře dopadlo a dovolenou si užil i její dvouletý syn Vašík. „Sice je ještě malý, ale sebral tam někomu potápěčské brýle a řádil v bazénu. Takže manžel, který chce mít ze syna hokejistu, má smůlu. Budeme mít potápěče,“ směje se Bendová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.