Moderátorka Adela Banášová: Nejsem Leošův přívěsek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Moderátorka Adela Banášová: Nejsem Leošův přívěsek!

Leoš Mareš a Adela Banášová se tváří jako přátelé. Ale rivalita je z nich cítit na sto honů!
Leoš Mareš a Adela Banášová se tváří jako přátelé. Ale rivalita je z nich cítit na sto honů! (Aha! – Martin Hykl)

05:00 – Nevzala si česká moderátorská jednička Leoš Mareš (33) moc velké sousto? Bude během moderování stačit své svérázné kolegyni z východu? Adela Banášová má jasno!

Nevzala si česká moderátorská jednička Leoš Mareš (33) moc velké sousto? Bude během moderování stačit své svérázné kolegyni z východu? Adela Banášová má jasno! Přestože si může hodně lidí myslet, že tahounem Česko Slovenské SuperStar bude právě Mareš, pletou se!

„Nebyla jsem najatá, abych někomu dělala druhé housle. Jsme rovnocenní partneři, a přestože je Leoš v Česku jedničkou, já nejsem horší moderátor než on,“ svěřila se deníku Aha! na zahájení první mezinárodní soutěže slovenská moderátorská jednička. A zvesela pokračovala. Když jsme se jí totiž zeptali, jestli si oddychla, že se bude moci opřít o Leošovy zkušenosti, vypěnila: „Jak opřít o jeho zkušenosti? Jsem stejně zkušená. Já chci moderovat s někým, kdo mi bude rovnocenný, a to snad Leoš je. Když tak se může opřít on o mě,“ překvapila sebevědomá moderátorka.

Na zahájení SuperStar dorazil i porotce Ondřej Hejma, který je překvapený velkým počtem exotů. „Už v prvním díle bude ten vousáč, teda ta vousatá paní. Diváci se mají na co těšit,“ řekl český kat Ondřej Hejma (58) na tiskové konferenci zahajující celou soutěž.

I Dara Rolins (36) má svou hvězdu. „Je to paní, která si na casting přivezla celé studiové vybavení. Hrála na housle, klávesy, bubínky, flétnu, trubku a měla ten nejjemnější hlásek na světě. Bohužel ale nepostoupila,“ řekla deníku Aha! Dara, která si už dneska cvičně dala cestu do Bratislavy a zpátky. Právě tam se totiž bude finále soutěže konat.

„Byli jsme za rodiči a já jsem zjistila, že mám doma opravdu zpěvačku. Laura mi hodinu v autě předváděla své výšky. Ještě teď neslyším,“ dodala Dara.

Jediný, kdo na včerejší tiskové konferenci chyběl, byla Marta Jandová. Měla totiž koncert v Portugalsku.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

JÍZDNÍ ŘÁD SOUTĚŽÍ
  • 6. září – Úvodní díl celé soutěže.
  • od 7. do 20. září – Vysílání záznamů castingů, při kterých byli vybráni soutěžící, kteří měli tu čest představit se na divadelním jevišti před diváky i porotou.
  • 21. září – Řádění zoufalců v populární soutěži o generála hvězdné pěchoty.
  • 26. a 27. září – Záznamy vystoupení vybraných zpěváků v divadle.
  • 3. října – Začátek semifinálových kol. Vždy v sobotu budou soutěžit kluci, v neděli holky, v pondělí pak padne verdikt poroty. Semifinálová kola budou celkem tři.
  • 25. října – Začátek finálové části, která se bude skládat z celkem osmi večerů. Z této části soutěže vzejdou účastníci velkého finále.
  • 20. prosince – Velké finále! Na rozhodnutí se tentokrát nebude čekat do pondělí, ale jméno definitivního vítěze se dozvíme hned v neděli. Jeden ze soutěžících tak dostane ten nejkrásnější vánoční dárek, jaký si dokáže představit.
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.